Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kommmkokoko

MOJE CYCE

Polecane posty

Gość kommmkokoko

nie wiem co już mam zrobić! Mam 17 lat a moja miseczka to ledwo b.... Na dodatek są asymetryczne-prawa pierś jest dużo wieksza od drugiej(pół rozmiaru)! Proszę poradźcie czy są jakieś ćwiczenia, cokolwiek... Wstyd z takim czymś chodzić...

a mozesz je pokazac cyz niezabardzo?? zeby zoabczy cjak dokladnie wygladaja?? podobno masaz pomaga z ezwiekszaja si epiersi

Gość kommmkokoko
pokazać- nie pokaże:):) Nie mam jak:) bo sprzęcik mam popsuty...

aha szkoda troszke nawet tel?? bo tak to moz ebym CI pomogl a tak to nieiwem jak ale tak jak mowilem wczesniej podobno jak si epiesci piersi dosc czesto to rosna a Tobie ma kto piescic??

Moje tez sa B i sa nierowneale cwicze i smaruje kremem. A na masaze do zbokow z kafe - odradzam.

czyli to nieprawda z masazami tak??? tylko sa specjalne cwiczenia

Powiedzmy sobie szczerze - urosnac, to ci juz raczej nie urosna. Najwyzej po urodzeniu dziecka albo jak niektorym po braniu hormonow. Cwiczenia tez ich nie zwieksza, nie ma takiego srodka w ogole, tylko operacja. Ale ja cwicze zeby byly fajne w dotyku, jedrne itp. Duzej roznicy nie mam, ale tez sie tego troche wstydze.

moim zdaniem niepowinnyscie si ewstydzic piersiami anprawde bo niekazdy facet lubi duze piersi jesli chodzi o mni eto j awlsnei lubi emale piersi sa o wiele lepsze od tych duzych wiec glowa do gory

Ogolnie sie nie wstydze ich rozmiaru tylko asymetrii. A ze lubie o siebie dbac, to staram sie dolozyc wszelkich staran, zeby wygladaly jak najlepiej. Co prawda nie mam nikogo na stale, ale jestem akceptowalna przez jednego osobnika i to mi starczy.

Gość Kafeterianka252
Na pewno jej jeszcze urosną! Piersi rosną do 25 roku życia!:)