Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietpowoa212

Śluz płodny przez 1 dzień ...

Polecane posty

Gość nietpowoa212

Witam.Ostatni okres miałam 21.04.Od jakiegoś roku obserwuję swój śluz ponieważ staram się z narzeczonym o dziecko.Jednak ten miesiąc jest nieco dziwniejszy.Otóż wczoraj wieczorem biorąc prysznic zauważyłam u siebie śluz płodny (ciągnący,przeźroczysty) ,dzień wcześniej jeszcze takiego nie miałam było mało i był biały,dziś nie wiem jak to możliwe śluzu nie było praktycznie.Kochając się z narzeczonym potwierdziliśmy fakt,że jest go mniej. Dziwne to jest dla mnie ponieważ zazwyczaj śluz płodny mam 4-5 dni ,ale nie 1 ;) Dodam ,że dziś przypada mi 20 dzień cyklu ,nie dziwię się ponieważ cykl waha mi się od 28-35 dni. Trochę to dla mnie osobiście dziwne.A kochałam się z mężem dziś,7 maja i 1 maja ,podaję daty jak najbliższe moich dni płodnych ....

Gość OJOJOOJJJJJ
weź i olej to - przestań obserwować mierzyć liczyć itd - idź na żywioł - kochaj się kiedy chcecie a nie kiedy ci wyjdzie płodny śluz.... to jest recepta na dziecko aaaa i może najpierw wyjdź za mąż i staraj się z mężem a nie narzeczonym...

Gość anuśka322
A czemu ma wyjść za mąż? Myślisz ,że dziecko z narzeczonym to juz niewypał,że trzeba mieć papierek zaślubin by założyć rodzinę? Kobito żyjesz w 21 wieku ,nie w czasach naszych babć gdzie by mieć dziecko musisz być mężatką z kilkuletnim stażem;D Teraz wiele par może stworzyć udany związek bez kwitka ;D

Gość OJOJOOJJJJJ
no bez kwitka i bez zobowiązań ... sory ale denerwujące są te wszystkie panienki które dostają instynktu macierzyńskiego i starają się z byle kim o dziecko a niemają jeszcze życia poukładanego a autorka pisze że narzeczony więc chyba się oświadczył i jakiś ślub bedzie - tylko że ślub w czasie lub z powodu ciąży to może być naprawde kiepski pomysł bo zamiast bawić się raz w życiu to trzeba się męczyć z ciążowym wygladem i dolegliwościami - ze nie wspomne o jakimś docieraniu się razem itd a niema to jak poczuć chęc i strzelić sobie dziecko bo mi się zachciało - a gdzie jakaś przyszłość? i przede wszystkim przyszłość tego dziecka?? ja nie generalizuje bo ludzie tak żyją i jest im super ale w większości wychodzi kiszka i tyle