Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonkumata

o co chodzi z tym niezidentyfikowanym ciałem ??

Polecane posty

Gość nonkumata

to kogoś niezidentyfikowali czy było 97 ciało ?? no kurna nie czaje

hmmm gdybys może jasniej jakos to wyjasnila... choc ja uwarzam ze my nigdy nie dojdziuemy prawdy jak to bylo. kazdy z nas na pewno ma wlasną teorię jesli chodzi i ta tragedie. fakt jest tylko taki ze ja w to co mowią nam politycy nie wierzę. ani naszym aani Rosjanom.

Gość nonkumata
Na Powązkach, w miejscu gdzie powstanie kwatera smoleńska w obecności rodzin pochowano spopielone szczątki ofiar katastrofy prezydenckiego samolotu, które w ostatnim czasie - już po oficjalnych pogrzebach - zostały przywiezione do Polski. 12 urn złożono w centralnej części kwatery, na terenie której pochowano 28 z 96 ofiar katastrofy lotniczej. - Chcemy, żeby to miejsce przypominało nam o 96 ofiarach tej tragicznej katastrofy. (...) Chcemy, żeby to miejsce żyło tak długo, jak będą biły serca nasze, naszych dzieci i wnuków - mówił w poniedziałek Boni. Poinformował, że są to szczątki 11 zidentyfikowanych osób i jednej osoby niezidentyfikowanej. Ich nazwisk nie podano - nie zgodziły się na to rodziny. Nad grobem odprawiono modlitwę ekumeniczną.

Gość chodzi o to ze jak znalezli je
szcze potempo pogrzebach jakies szczatki to je zidentyfikowano i przywieziono do polski i pewnie byly tez jakies szczatki ktre byly w tak zlym stanie ze nie mozna ich bylo przypisac do nikogo a zapewne naleza do jednej z tych 96 ofiar