Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocowtymchodzi

Jestem ładna ale samotna

Polecane posty

Gość ocowtymchodzi

Jestem ładna,faceci się za mną oglądają a nadal jestem samotna:( pewnie mnie wyzwiecie ale ja nie wiem o co w tym chodzi.. Wygląd nie ma znaczenia. Tylko że ja zawsze jestem dla wszystkich miła a nie mogę znaleźć swojej drugiej połówki:( Pomóżcie mi.

powiem ci tak,masz malo pewnosci siebie:) wiecej odwagi,albo siedzisz w domu i nigdzie nie wychodzisz?:) moze odrzucasz facetow ktorzy na ciebie leca?

Gość pikipa
dzisiaj na wp.pl był artykuł co podoba się facetom w kobietach...może coś Ci w tym pomoże;)

Gość logistyyk
uciekaj z tego forum :D tu same świry są :classic_cool: a osób z takim problemem jak Ty to tutaj co dziennie kilka(naście) się wpisuje ;) i niestety nie ma na to rozwiązania :( niestety nie da sie zrobić upgradu softu w mózgu i zmienić swojej osobowości :( możesz próbować coś zmienić w sobie, albo pogodzić się z obecnym stanem i znaleźć jakieś fajne hobby :) by zapomnieć o sowich zmartwieniach i trapiących CIę smutkach ;) 🌼

Gość hmnnnn
ile masz lat i sakd jestes?:)

Gość pikipa
Anioł_Stróż jesteś kobietą czy facetem... pytam z ciekawości...no i musze się zgodzić z Twoim opisem na gg...niestety

Gość pikipa
@ hmnnnn az tak mocno nie śmiały nie jesteś;)

dziewczyna musi świecić nie tylko uroda, po prostu brak Ci charakteru

Gość martwa martwica
taa, wygląd nie ma znaczenia...z takimi tekstami to nawet do przedszkola nie idz, bo cię wysmieją. a swoja drogą, który to juz post, w którym laska móiw: Ach jestem taka ładna, wszyscy się mnie boją..." Jakieś samouwielbienie...

Gość hmnnnn
pikipa oj bardzo

Prawiczek -> od czasów araba to już lata świetlne minęły :D I sporo randek też.

Gość Dejzi 54-2185
Ja mogę to samo o sobie powiedzieć. Urody mi nie brak, faceci się za mną oglądają ale jestem SAMA:(

Ale miło, że mnie ktoś tu pamięta bo dawno mnie na kafe nie było. Fajnie widzieć znajome nicki :)

Gość pikipa
hmnnnn szczerze to myślałam o tobie tzn o twojej nieśmiałości...i mysle co Ci tu madrego powiedzieć abyś się przełamał.. ale trudno mi w takim czymś doradzić jeśli nie znam osoby.

Gość frentii
Haha, kolejna z serii "pieknych i samotnych". Jeszcze nie bylo na kafeterii samotnej, ktora by nie napisala jak to sie za nia faceci ogladaja, ktora by przyznala, ze jest przecietna. Dlaczego tylko w realu wiekszosc samotnych to wcale nie pieknosci?:D

Gość hmnnnn
pikipa ile masz lat?

Gość Dejzi 54-2185
Mi to wszyscy mówią że mam urode i jestem sama.

Gość martwa martwica
frentii Haha, kolejna z serii "pieknych i samotnych". Jeszcze nie bylo na kafeterii samotnej, ktora by nie napisala jak to sie za nia faceci ogladaja, ktora by przyznala, ze jest przecietna. Dlaczego tylko w realu wiekszosc samotnych to wcale nie pieknosci? dokładnie:/

Gość pikipa
a co do wyglądu to każdy ma swój gust... więc mysle ze ogladaja sie za nia jacys faceci

Gość pikipa
hmnnnn poczekaj policze;)

Gość Dejzi 54-2185
"Haha, kolejna z serii "pieknych i samotnych". Jeszcze nie bylo na kafeterii samotnej, ktora by nie napisala jak to sie za nia faceci ogladaja, ktora by przyznala, ze jest przecietna. Dlaczego tylko w realu wiekszosc samotnych to wcale nie pieknosci? " Ja się z tym nie zgadzam, o mnie naprawdę każdy powie że mam urodę i jakoś jestem sama.

Gość pikipa
w połowie zgadzam się z Anioł_Stróż...

Gość Dejzi 54-2185
Autorko, w jakim jesteś wieku?

Ale to nie są moi faceci. Po prostu szukam faceta, więc chodzę na randki :P No i często nie są to odpowiedni faceci dla mnie - jak któryś źle całuje, dużo przeklina, opowiada o byłych na pierwszej randce, nie otwiera przede mną drzwi albo nie ma takiego poczucia humoru, jak ja - odpada w przedbiegach. I dalej jestem zakochana w takim jednym, który był po arabie ale rozstaliśmy się jakiś czas temu. Pewnie dlatego nie mogę sobie znaleźć nowego.

Gość hmnnnn
pikipa ja mam 24l

Gość ocowtymchodzi
nie zawsze ładne osoby muszą kogoś mieć,najpierw zastanówcie się co piszecie:/ poprosiłam tylko o radę a niektóre osoby już muszą mnie opluć..żal po prostu. no i macie racje że jestem nieśmiała:( ale chyba są jeszcze inne powody