Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocowtymchodzi

Jestem ładna ale samotna

Polecane posty

Gość pikipa
no faktycznie zamiast pomóc ....ale niektorzy sie starali sie doradzic ci cos sensownego

Gość pikipa
hmnnnn odezwij się jeśli będziesz miał ochotę;) zmykam z kafe.. pa;)

Gość anette11111
nie obrażaj się jeśli nie jest coś typowo obraźliwego:-) jeśli chcesz dotrzeć do jakiegoś mena konkretnego teraz to postaraj się być naturalna. Nie sztywna bo pewnie go to zrazi. I za żadne skarby nie szukaj sobie kogoś na siłę. Reszta sama przyjdzie.

Skoro tak twierdzisz to ja chyba jestem dziwna. Nie mam wymagań co do wyglądu. Ma mi odpowiadać to, co w środku - podejście do życia, poczucie humoru itp. Właściwie to ostatnie jest dla mnie najważniejsze.

To rzeczywiscie dziwne ze jestes sama przy tak minimalistycznych wymaganiach. Gdybys czekala na ksiecia w złotej zbroi (pod zbroją brunet 195cm) na krnąbrnym wierzchowcu to bym zrozumiał , ale skoro szczytem Twoich marzen jest facet z dowcipem to cos z Toba musi byc nie teges

Dzięki :D Nie jest ze mną nic nie teges. Od każdego, kto mnie choć trochę zna słyszę, że zasługuję na wszystko, co najlepsze i naprawdę fajnego faceta. Niestety tacy są chyba na wymarciu.

Gość Mateq17
:)

Tylko mnie prowokujesz zeby pokazac Ci jak bardzo sie mylisz ;) A co do zwrotów typu " zaslugujesz na wszystko co najlepsze" to znajomi sa przeciez po to zeby pocieszac, nawet gdyby sytuacja byla beznadziejna ;)

Gość Mateq17
:) ;) :( ;( ;p :P ^^ :] ;]

Normalnie fatum na tym forum, wszystkie ładne i inteligentne są same :o Albo przerost ego nad IQ, albo jakiś defekt charakteru.

Nie mówię, że jestem idealna, nikt nie jest. Nie znasz mnie to i tak nie możesz mnie prawidłowo ocenić. Jestem ładna, nawet bardzo, facetom się podobam, mam "branie". Młoda, atrakcyjna, nie głupia, można ze mną porozmawiać na każdy temat, z poczuciem humoru, umiem śmiać się z samej siebie, nie obrażam się bez powodu, szczera, czasem do bólu, wierna, radosna, przyjacielska, zazwyczaj uśmiechnięta. Wady? Ok, lubię imprezować co jest związane z tym, że jestem sama. Piję i palę ale nie nałogowo. Mam tendencję do spóźniania się. Zdarza mi się przeklinać przy przyjaciółkach ale umiem się powstrzymać i nie robię tego, gdy nie wypada (na pewno nie na randkach). Dalej mam wymieniać? ;)

Usłyszałam już od niejednego przystojnego i fajnego faceta, że bałby się do mnie podejść.

Autoprezentacja na tyle dobra że człowiek zastanawia się gdzie tu jest haczyk. Zalety zacne, wady mało szkodliwe. Chociaż dziewczyna paląca papierosy to dla mnie niemiły widok. Jedna z wymienianych przez Ciebie zalet jest szczególnia pożądana przez facetów- dystans do własnej osoby. Studiujesz?

Tak, właśnie kończę studia. Nie palę nałogowo ale lubię to robić.

A to mnie swym nickiem i cyfrą 21 zmyliłas. Ja dopiero jestem na IV roku więc przy Tobie szczaw. Ale jeśli choc 50 % tego co napisalas o sobie jest prawdą wieszcze Ci naprawde fajnego faceta u boku.

Gość tses
każdy widzi siebie w lepszym świetle niż to jest w rzeczywistości. palisz , znaczy się nie szanujesz własnego ciała , a skoro nie szanujesz siebie to znaczy że nie szanujesz tym bardziej innych - pasuje?

Gość to zdumiewajace ile jest
Następna. A inteligentna przypadkiem nie jesteś :D ?

Tylko ładne i inteligentne są samotne :classic_cool:

Kończę licencjat ale miałam urlop dziekański. Mam 23 lata. Palę i co z tego? Potrafię nie palić a robię to bo lubię. Szanuję innych, szanuję siebie ale palę jak mam ochotę bo dlaczego nie? Jeśli chciałabym żyć zdrowo, musiałabym się chyba zamknąć na wsi, hodować własne warzywa i owoce, wdychać tylko świeże powietrze itp. Bez przesady, nie tylko papierosy nam szkodzą. Wszystko jest dla ludzi tylko trzeba znać umiar.

Inteligentna... Idiotką nie jestem chociaż zdarzają mi się blond momenty, z których oczywiście sama się śmieję :D

Gość tses
co znaczy palę bo chcę, palisz bo jesteś nałogowcem i potrzebujesz dawki nikotyny, z chęci to palą małolaty bo myślą , że to znaczy , że są już dorosłe

Haha, wiedziałam, że o to zapytasz. Ciemny blond.

Tak myślałem, musisz być"inteligentna" i ładna :D

tses, teraz np. od tygodnia nie palę bo jestem przeziębiona. I mnie nie ciągnie. Ale ok, uważaj jak chcesz. Każdy ma jakieś wady.

No naprawdę zdumiewające. Wiesz co, wyznacznikiem człowieka nie jest chyba to czy jest w związku czy sam.

zgadzam sie z wypowiedzia wyzej. jesli nie musisz, nie pal. przyznaj sie po prostu, ze palisz. moze dlatego, ze znajomi pala, w pubie np. nalog to nalog czy palisz dwie paczki dziennie, czy dwa papierosy.

Gość tses
więc jak wyzdrowiejesz to znowu zaczniesz, ok , powiedz mi tylko co jest przyjemnego we wciąganiu śmierdzącego dymu , tak na marginesie , one śmierdzą, nie wiem czy wiesz

Oczywiście, że nie, ale takie tematy w których te piękne użalają się ze nikt ich nie chce, są zarezerwowane dla tych pięknych i "inteligentnych". To oczywiście tylko moja opinia możesz mieć, a nawet z pewnością masz inną :P To jak z dupą, każdy ma swoją, a facet czasami dwie, jedną swoja drugą "inteligentną" :P

Palę i nie mam ochoty tego zmieniać na razie. Kiedyś przestanę. Nie żalę się, bez przesady. Stwierdzam fakt.