Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pes ymista 121

Szum w uszach

Polecane posty

Gość pes ymista 121

Witam W Sobotę byłem na dyskotece, dawno nie przebywałem w tak głośnym pomieszczeniu około 5 godzin.... dziś jest poniedziałek i mam od tamtej nocy szum w uszach.... jestem trochę hipochondrykiem i bardzo się boję czy mnie to minie... byłem z tego wszystkiego u laryngologa zajrzał tam do uszu czymś i powiedział ze nic się nie uszkodziło... ale przepisał mi jakieś tabletki... Kiedyś byłem tez na głośniej imprezie, ale krócej około 2 godzin no to wiadomo ze szumi i po nocy minęło, a już drugi dzień po dyskotece mi szumi i jestem przerażony czy mi to minie....

Gość ggfgff
mi szumi od 2 lat cały czas . Nie wiem czy to od zeba czy cos innego

tak mialem czasami po imprezach w wyzszym wymiarze:D niestety juz zamkneli... zdarzalo sie ze przez cala niedziele. Jak lekarz mowil ze wszystko ok to nie martw sie na zapas

Gość człowiek biedronka
pamiętam jak mi szumiało w uszach po tym jak załączyłam dyskografie antosia szprychy : Antoś Szprycha i dziewczynki Wspomnienie po kaszanie Obiecanki cacanki ZIUTA SZPRYCHOWA - Wybryki Ziutki Szprychy Z kosą do Europy The best of ANTOŚ SZPRYCHA

Gość pes ymista 121
własnie jest wieczor.... w dzień jakoś daję radę bo jest głosniej więc troche nie odczuwam ale wieczorem.... mam nadzieje ze mi to przejdzie, nigdy nie miałem czegoś takiego i wydaje mi sie ze 2 dni to troche za dlugo....

Gość lubiem keczup
szum w uszach może oznaczać początki stanu zapalnego trzustki a skutkować może nawet odjęciem stopy, najlepiej przetkaj uszy kretem albo nasmaruj keczupem. szprycha rulezzz

Witam. Miałam bardzo podobną sytuację. Poszłam do laryngologa, gdzie zbadano mi słuch. Nie pamiętam już jak nazywa się to badanie, polegało na tym, że miałam słuchawki na uszach i jak tylko usłyszałam jakiś dźwięk (pisk), to miałam nacisnąć guziczek. Pani doktor powiedziała, że mam uszkodzoną kosteczkę słuchową, chyba strzemiączko, ale już nie pamiętam. Brałam na to jakieś tabletki, dostawałam również bolesne zastrzyki. Pomogło na szczęście. Czasem szum powraca, gdy za głośno słucham muzyki w słuchawkach, ale wkładam sobie watę do uszu i przechodzi. Mimo to radzę poszukać lekarza, który wykona badanie słuchu, a nie tylko do ucha zajrzy. Pozdrawiam.