Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooOOmakarenaOOoo

która z was ma 30-31 dniowy cykl ???????

Polecane posty

Gość PRAGNĘ BARTUSIA
Różne żródła różnie donoszą, w jednym piszą że w dniu owulacji nie ma już śluzu płodnego tylko jest sucho, w innym artykule wyczytałam, że śluz płodny występuje jeszcze tak długo, jak żyje komórka jajowa, czyli nawet może być jeszcze 2 dni po owulacji, żeby ułatwić plemnikom dotarcie do jajowodu.....Sama już nie wiem w co mam wierzyć...Ale ta druga opcja wydaje się byc bardziej prawdopodobna

Gość PRAGNĘ BARTUSIA
No to było by rewelacyjnie gdyby była pomiędzy 8-9 maja, bo to różnica ok 30 godzin od przytulanka czyli spokojnie plemniki mogły przetrwać....Dodam że mój mężulek ma 30 latek i jest zdrowym okazem. Nie kochamy się też za często, średnio raz w tyg. więc plemniki też powinny być dojrzałe i zdrowe.

Gość PRAGNĘ BARTUSIA
Jeśli 23 maja @ nie przyjdzie to 24 maja raniutko robię test. Nawet jak przyjdzie to i tak test zrobię bo to różnie bywa.... No ale jeśli niestety nie udałonam się w tym cyklu to chyba zainwestuje w testy owulacyjne.

Gość gość
a ja jaki mam cykl??marzec 17 okres ,kwiecien 21 okres ,maj 26

Gość gość
dni płodnych ani niepłodnych się nie wylicza a wyznacza. Ile razy można to tłumaczyć. Cykle się obserwuje. Obecnie są nawet specjalne "wspomagacze" takie jak testery owulacyjne czy komputery cyklu. Ja mam cyclotest i dzięki niemu świetnie poznałam swoją płodność.