Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkopana na 3 lata

ubezpieczenie kredytu

Polecane posty

Gość wkopana na 3 lata

witam,wziełam na raty agd w avansie, co miesiac doliczaja mi 40 zł. ubezpieczenia,czy to jest obowiazkowo płatne?moge z tego zrezygnowac?

za późno nie zawsze to ubezpieczenie jest wymagane, ale ono jest w umowie kredytowej, którą juz podpisałaś nie możesz jej teraz zmienić

Gość wkopana na 3 lata
i nic sie nie da z tym juz zrobic?

Gość to dziwne ze to znowu ty
Ewa, 33, nieprawda, w wielu bankach można zrezygnowac z opcji ubezpieczenia, ja w GE Money Banku zrezygnowałam i nie bylo zadnego problemu , zaoszczedzilam na tym chyba z 1000zł...

Gość to dziwne ze to znowu ty
i własnie, jezeli jest to na raty wziete to nie ma problemu, gorzej jest przy kredytach gotówkowych bądź hipotecznych

no ja sie wkopałam swego czasu tak samo, tylko kredyt był mały i ubezp. też, jakieś 8-10 zł, ale mi kategorycznie oświadczyli, że nie mogę zrezygnować z tego ubezpieczenia nie pamiętam, w którym to było banku

zadzwon i spytaj,lub zajżyj do umowy,zobacz czy nie ma tam zapisu że jak szybciej spłacisz to możesz odzystak częśc kwoty ubezpieczenia

Gość wkopana na 3 lata
dzwoniłam ,powiedzieli mi ze nie mozna zrezygnowac,sa to zakupy wziete na karte, mam hipoteke na 250 tys, i płace ubezpieczenie na zycie z tej kwoty w wys,36 zł.a tym zasranym złodziejom musze dac co miesiac 50 zł. od 4.tysiecy uwazajcie na GE money bank,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie ma juz Ge Money Banku - to tak dla ścisłości :P a w nowym Banku BPH nie ma możliwośc zrezygnowania z ubezpieczenia przy zakupach ratalnych, ponieważ stanowi ono zabezpieczenie kredytu :)