Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurza mnie to ............>>>

.................mój facet jest ZA DOBRY dla innych kobiet.....................

Polecane posty

Wkurza mnie, gdy: - idziemy na imprezę, a on sam proponuje koleżance, że ją odwiezie ( mieszakają niedaleko siebie - najperw musiałby wysadzić mnie, a potem z nią wracać do swojego domu ) - na wycieczce wyjazdowej idziemy na miasto i zaprasza inną uczestniczkę z nami do pubu - poświęca innym kobietom czas na remont mieszkania/ samochodu i nie bierze za to kasy - całkowicie free Nie wiem, co mam myśleć- wiem, że zależy mu na mnie, ale powoli dobijają mnie takie sytuacje... :(

Gość Marian Janusz Paździioch
Masz zdrową reakcję.

Jesteś zazdrosna a on uczynny. Możliwe, że dobrze czuje się w towarzystwie kobiet. Jak każda kobieta, wyolbrzymiasz.

jest bardzo uczynny, ale kobiety mogą to inaczej intepretować... i tego najbardziej się obawiam widzę, jak kobiety na niego reagują, z czasem udają coraz bardziej udają niesamodzielne - a on ratownik spieszy na pomoc:(

Gość lk;lkl;kl;k
wiesz mój ex też taki był... potem mnie nie szanował w ogóle kilka razy rzucił o ścianę romansował i zdradzał ja byłam tą najgorszą a one najcudowniejsze. Ile ja się napłakałam ile mi zjadło to nerwów aż mi nie dobrze jak sobie o tym wspominam :( oby Twój się taki nie okazał. Ja przez niego dostałam depresji taktowałam się jak nic wartego. Płakałam w lustrze z mojej brzydoty... a to wszystko sobie wmówiłam przez niego. On powoli chciał mnie zgasić. W pewnym momencie się obudziłam i zauważyłam że mną steruje. Wtedy był już agresywny i tyle było po nas.. Już się wyleczyłam prawie z kompleksów jestem szczęśliwa. :)

Gość lk;lkl;kl;k
Dla mnie nic nie robił a żeby im pomóc to prawie by się zabił lecąc... oczywiście na początku był cudowny, komplementował mnie zawsze pomagał sam...z czasem to się zmieniało..nigdy więcej takiego faceta nawet nie mam słów aby nazwać takiego typka i jego zachowanie...

mój jest chyba za dobry, by stosować przemoc... ja najbardziej obawiam się romansu...

Gość lk;lkl;kl;k
czasami dla innych to jest nawet nachalne, a potem jak załapią to wykorzystują takiego jełopa.. a on leci pierwszy, szczęśliwy... a Cię ma w dupie.. zamiast remontować komuś dom, mógłby coś z Tobą porobić. Ja rozumiem, że czasem trzeba pomóc. Ale u niego nie było ograniczenia. On zawszę chętny byle by kobieta była ładna... Czasami mi strasznie głupio było :( dobrze, że jestem już sama.... ile jesteście razem? My byliśmy 5 lat

Gość lk;lkl;kl;k
mój też istny anioł był nie pił nie palił kulturalny. I co bez ceregieli wylądowałam z hukiem na ścianie. Bo przeszkadzałam mu w romansie ze sweet lalunią...

2,5 roku... z jednej strony mu ufam - z drugiej jakoś nie wierzę innym kobietom

Gość lk;lkl;kl;k
ja też nie miałam takie same obawy..Bo kobiety są różne niestety i dla innych to nic że rozbiją związek... Mniej się na baczności bo taki pies na baby to nic zabawnego sorry ale inaczej się tego nie da nazwać :O Obserwuj i jak coś będzie nie tak zostaw go nie marnuj sobie życia jak ja tyle lat. Jak wyjdzie że ziółko z niego to nigdy się nie zmieni. Chyba że tekstami Ci oczy zamydli..

Gość to jest dobreee
"z jednej strony mu ufam - z drugiej jakoś nie wierzę innym kobietom" cala prawda :D

Gość B A B I A R Z