Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emołszyn

JAK URUCHOMIĆ KAMERKE?

Polecane posty

Gość emołszyn

w laptopie firmy sony ?

Gość jak to jest niewie nikt
Na prawdę chcesz świecić tyłkiem w kamerce ? Sądzę że jest tam przycisk / program zarządzający kamerą. Na stornie producenta do wybranego modelu laptopa powinien być soft i instrukcja bo ile modeli laptowów tyle metod na korzystanie z kamerki.

Gość emołszyn
nie mam ochoty świecić tyłkiem ,tylko jest taka opcja robienia zdjęć z kamerki ,prawda? chodzi mi głównie o to bym mogła zdjęcia robić

Przeważnie program umożliwia taką opcję i jest to wyzwalane stosownym klawiszem.

Gość emołszyn
konkretniejszą podpowiedź poproszę... nie mogę nic znaleźć żby uruchomić tą cholerną kamere :(

Wiesz zaprosisz mnie na spotkanie postawisz kawę to Ja Ci palcem pokażę. Modeli Laptopów sony jest kilka , oprogramowania do kamer też pewnie od pyty (każdy model ma swoje) a Ty oczekujesz że ktoś zgadnie że masz Sony Vaio vgn-fw11e i że trzeba kliknąć w przycisk snap w camera utility.

Gość emołszyn
dobra nara ;]

nie chodzi o to że jestem złośliwy z natury, ale mało podajesz informacji a żądasz precyzyjnych odpowiedzi. Standardowo laptopy sony mają wszystko zainstalowane wystarczy odszukać stosowny program w aplikacjach i cieszyć się kamerą.