Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmmm01

Czy wy kobiety, potraficie rozpoznać facetów, którzy....

Polecane posty

Powiedzmy mieli bogatą przeszłość seksualną? I czy przy podejmowaniu decyzji o bycia z daną osobą interesuje was "Jego" owa przeszłość. Proszę o opinie

Gość ndedfg hyokp
my kobiety posiadamy intuicję :) i po wyglądzie ruchacch ciała wiemy wystarczająco dużo,a jesli do tego dochodzi zdanie bądz dwa to zdecydowanie za dużo wiemy o was :) dlatego tylw was na tym kafe :(

ja jestem w stanie..bo rozmawiam z partnerem..i wiem ze miał 2 stałe dziewczyny i tylko z nimi spał..a paniennki na jedna noc go nie interesuja

Gość ndedfg hyokp
a jesli juz decydujey sie na tego rodzynka to owszem ,interesuje nas , chociaż udajemy tak samo jak i wy

No to może inaczej... Jeżeli wasza intuicja podpowiada wam, że facet może być doświadczony seksualnie to czy wpływa to pozytywnie czy negatywnie na ocenę? Biorąc pod uwagę bycie z daną osobą. Nie rozpatrując tego w kategoriach wolnego związku.

Zakładając jeszcze, że mógł mieć jakiś przygodny seks

Gość SEDRFTYGUHIJOK
ZDECYDOWANIE NEGATYWNIE! :(

neutralnie zazwyczaj Rozpoznać? Nie wiem, czasem tak przypuszczam, czasem to się sprawdza. Facet pewny siebie zapewne miał więcej dziewczyn niż nieśmiały, ale do tego nie trzeba intuicji :)

Gość jhj;oikl;.
przecież czesto widać jaki z faceta gagtek , wiec ..co tu gadać

zalezy od faceta jesli dosteeczni mu na mnei zalezy i mnie kocha..to jego przeszłosc mnie nie interesuje..a doswiadczenie jak najbardziej wskazane

Zawsze się nad tym zastanawiałem :) Bo jeżeli kobieta wygląda jak "córa koryntu" to faceci raczej omijają ją z daleka :P Chyba, że liczą tylko na jedno. Widocznie z facetami jest inaczej :p

Gość jhj;oikl;.
ja akurat jestem zazdrosna,oczywiście nie okazuje dosadnie tego,staram sie delikatnie się upomnieć na wesoło z humorem

Gość kozi rógonóg
zesztą każdy facet to przelatany demon :D

Gość interesuje;)
jest istotne przy zwiazku;P tacy sa czesto niestali, lovelasy i moga miec rozne choroby;] chyba wam to takze nie zwisa;P?

nie zwisa. dlatego trzeba rozmawiać z partnerem i badać się i pytać o badania partnera. lovelas... lovelasa też kiedys miłość trzepnie i będzie stały w uczuciu. Ale fakt, że u lovelasa większe prawdopodobieństwo romansu z zakończeniem niż związku na całe życie.