Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karamburkaaa

fajny prezent dla chłopaka???

Polecane posty

wg mnie dobra dla chłopca z podstawówki. no chyba ze Twój chłopak interesuje się samochodami, zbiera jakies modele itp to jak najbardziej ;)

Gość dystansie
od razu dla 15 latka wg mnie to zabawny prezent troche infantylny na pewno spodoba sie wewnetrznemu dziecku, ktore mamy w sobie pod warunkiem ze sie go nie zabilo

Gość karamburkaaa
no to najwyzej mnie wysmieje.. uznalam ze to smieszne, no i nie widzialam jeszcze czegos takiego. po za tym on ma w sobie duzo z dziecka :) chenie kupilabym cos lepszego ale nie mam za duzo kasy x(

Gość dystansem
tutaj siedza w wiekszosci pierdoly, jeszcze nie stare ale majace takie cechy, takze sie nie przejmuj prezent jest zabawny, kiczowaty i dosc oryginalny

Gość karamburkaaa
no i w sumie o to chodziło :) ja mam swiadomosc tego, mnie chodzilo o to zeby to byl jakis drobiazg, na widok ktorego poporstu by się usmiechnął :) wkoncu licza się chęci ..

kup mu do tego mały garaż będzie jeszcze bardziej zabawnie.. to twoj chłopak Ty powinnaś wiedzieć najbardziej czy mu się spodoba... na pewno lepszy pomysł niż lalka dmuchana.. :P

Gość forteczna
zorganizuj mu stolik w kasynie paradsie :) dla jego i jego kolegow!

replika szabli husarskiej lub węgierskiej byłaby świetnym prezentem choć wątpię by wasi tępi faceci, których zainteresowania kończą się na dupach i samochodach mieli pojęcie czego to jest replika