Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananaanananaaaa

BÓL SPOJENIA ŁONOWEGO W 6MC - MIAŁYŚCIE

Polecane posty

Gość nananaanananaaaa

CZY TO JEST NORMALNE? TAKI BÓL ŻE CIĘŻKO MI CHODZIĆ JAK TROCHE POSIEDZĘ

Gość Martyna.....
Mnie bolało. Byłam u lekarza i wszystko było ok. Po prostu kości się rozchodziły. Jednak jak się niepokoisz to skonsultuj to z lekarzem. Jak leżysz to mniej boli prawda?

Gość halina co się wypina
tak, mam, wg mojej gienki to neuralgia, coś Ci tam na nerwy uciska, na samą ciążę wpływu nie ma

Gość nananaanananaaaa
BYŁAM TYDZIEN TEMU, MALY MA GŁÓWKE NISKO I CZULAM NACISK NAM MIEDNICE, WIEC MUSZE ODPOCZYWAC + ASMAG. ALE WTEDY NIE DOKUCZAŁO MI TO SPOJENIE JESZCZE. TO DOPIERO 6 MC A JA CZUJE SIE JAK KALEKA:(

niestety ale nie masz wyboru i musisz sie pogodzic z tym ze ebdzie bolec coraz bardziej :( mnie zaczelo bolec w 6 mcu i pzrestalo ok 2mcy po porodzie :/ teraz jestem drugi raz w ciazy i powtorka sie zapowiada zaczynam 6 mc i znow boli coraz czesciej :((( jedynei co mi pomagalo to ulozenei sie w odpowiedneij pozycji, pod koniec ciazy siedizlaam w dosc specyficzny sposob co budzilo rozne emocje wsrod towarzyszy :) ale trudno inaczej nie umialam :/ to co ci polecam to unikaj gwaltownych ruchow bo mozesz sobei pogorszyc sprawe, najgorsze ejst wstawanie z lozka raptownie :/