Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tegoroczni maturzysci to idioc

Tegoroczni maturzysci to idioci jacys!!! Masakra...

Polecane posty

Ale z Was głąby :O Jak tak, to sie baliscie matury z matmy, a jak Wam dali prostą żeby każdy zdał to marudzicie wszem i wobec jak to zanizony poziom był - no to zobaczycie teraz jak za rok dopitolą :D bedzie taki poziom ze pewnie wieksza polowa obleje bo skoro osmieliliscie sie wysmiac tegoroczne zadania to przez Was młodsi koledzy bedą mieli przekichane :O Zamiast gadac ze jestescie dumni bo daliscie rade i ze duzo trzeba bylo sie przygotowac, to wybrzydzacie i teraz bedzie... :D Dobrze ze ja juz kupe czasu po maturze ehhh

Gość jasne jakbytak zrobili
no niestety lae tak powinno byc ze matura z matmy powinna byc prosta... wiele osob matmy nie kuma... ja zdawalm mature w 2005 roku i wtedy m,atma nie byla obowiazkowa,ale na 15 osob z calej szkoly ktorzy wzieli sobie ten przedmiot jako obwiazkowy ,tylko ja zdalam i to na jedyne 40%..... gdyby mamta byla wtedy obiwazkowa i zadania bylyby takie same to mylse,ze nie zdaloby wiecej niz 10 osob....

ale wiesz zeby inaczej to rozegrali bylaby sznsa ze matma na maturze bedzie czyms znosnym a tak na wlasne zyczenie zafundowali horror nastepnym rocznikom- debile, no debile :O

Jęczysz tylko o tej matmie. Poczytaj sobie maturę z biologii. W tym roku była bardzo trudna.

ale mnie nie interesuje jaka byla z czego matura chodzi mi o podejscie tych matołów - nigdy przenigdy nie gada sie ze matura byla jak dla podstawowki bo to samobój :P ale to juz mnie na szczescie nie dotyczy, pukam sie tylko w glowe...

Gość jasne jakbytak zrobili
jasne ,masz racje..... ale co poradzisz jak dzieci sa glupie? ani dla nich ani dla kolejnych maturzystow takie gadania ze byla prosta....

poza tym biologii, geografii czy historii mozna sie nauczyc, wykuc na pamiec cokolwiek, a jak ktos nie ma glowy do matematyki to moze kuc godzinami i cwiczyc zadania a łeb i tak rozboli go po trzecim zadaniu :classic_cool: wiec nie ma porównania

Autorze, daj sobie spokój z myśleniem o matematyce, skoro nawet nie wiesz, że nie istnieje coś takiego jak "większa połowa" :O. Chyba nie tylko tegoroczni maturzyści to idioci...

extinct _____ cieszymy sie że bystrość Twego umysłu poraża i Ty tez sie ciesz :D

heh... Uwierz mi, że gadanie uczniów tak na serio nie ma nic do rzeczy. Cześc marudzi bo nie zdała czesc sie cieszy bo zdała. Nie ma chyba zasady czy matura dzis byla latwa to za rok bedzie trudna i tak na zmiane... kazdy jest inny i dla kazdego co innego bylo latwe a co trudne :)

z pewnością nie ma jakiegoś mega znaczącego wpływu za to z pewnością komosje egzaminacyjne wyciągną wnioski, próbna nie poszła, właściwą dali prostszą - młodzież śmieje sie z zaniżonego poziomu... no cóż...