Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dragonaira

Uparte plamy

Polecane posty

Witam, mam problem ze spodniami jeansowymi. Udało mi się zrzucić z bagażnika 15 kilo i odkopałam z szafy super jeansy w które wreszcie się mieszczę. Problem w tym, że na dole nogawek są plamy po błocie... No i zonk, jak się pozbyć kilkuletnich plam po błocie? W sumie mam nawet problem z pozbyciem się świeżych plam po błocie z jasnych spodni (są z pół centymetra za długie, przydeptałam je kilka razy i też jestem w kropce). Dobre rady mile widziane.

te zadlugie zanies do krawcowej nich ci skroci bo bedziesz je tak deptac az sie strzepy zrobia wtedy nic nie poradzisz a jak skrocisz to beda za krotkie:Da zeby pozbyc sie plam namocz w wodzie z proszkiem niech postoja przez noc ,mozesz tez dodac jakiegos wanisza;) odplamiacza i pozniej je uprac:)

Ano właśnie, tylko czy takie stare błotne plamy ustąpią po namaczaniu. Na pewno spróbuję jak wrócę do domu. A z przydeptywaniem spodni - doskonale wiem że muszę je zanieść do krawcowej tylko że przypominam sobie o tym zazwyczaj jak już mam te spodnie na tyłku i akurat koniecznie tego dnia je muszę nosić :p