Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ojciec3

Dzieci w śmietnikach, dzieci w beczkach, dzieci wycięte - dziękujemy wam kobiety

Polecane posty

"dziękujemy" - ojcowie którzy kochają swoje dzieci

Gość utopilam dziecko w wannie
zadnego problemu, nie ma sprawy🖐️

Gość domestoska
a gdzie Wy jesteście Panowie,kiedy matka bez pieniędzy i wsparcia robi tak dramatyczny krok???

Gość domestoska
właśnie..dobrze byłoby spytać księży o edukację,lub o faktyczną pomoc dla matki w ciężkiej sytuacji...

A co ma do tego Kościół baranie? każe wam zabijać..?

Gość nie nie nieeeeee
przeciez nie tylko matki zabijają ale ojcowie także

Gość uiuiuiui
bo wg koscioła katolickiego matka ma rodzic i oddawac do katolickich sierocinców zeby skrzywione psychicznie siostry miały sie na kim wyrzywac,a ksieża mieli sex-zabawki

Gość wyrzywać idz do szkoły
gimgówno ,pokolenie imbecyli wypowiada sie o rzeczywistosci absurd jak u gombrowicza

Gość uiuiuiui
mam 32 lata i nie jestem gimgównem,co najwyżej ty nim jesteś

jak wam, ojcowie, tak zależy na tych dzieciach, to ich pilnujcie i nie dajcie krzywdy zrobić gdzie wy jesteście, troskliwi tatusiowie, jak dzieci sa skrobane, beczkowane i wyrzucane na śmietnik?

Gość uiuiuiui
a błędów ort kiedys nigdy nie robiłam,miałam niedawno usunietego tętniaka,i m.in nie umiem juz pisac tak swietnie jak kiedys(pisałam ksiażki)i robie błędy ort

Gość nie nie nieeeeee
gdzie są ojcowie??... matka topi jedno dziecko a ojciec gwałci drugie w piwnicy

Gość jjjjjjjjkkkk
no właśnie, tak jakby nie było kochających matek i jakb mnie było zwyrodnialców którzy katują dziecko n aśmierć, jak ostatnio

Gość domestoska
jak to co kosciół ma do tego?!przecież wykorzystując swoją władzę głosi stereotypy podpierając się nieudolnie biblią,stawia kobietę na niższej pozycji,kultywuje rodziecielstwo pomimo...chyba już wystarczy?hm?

Gość wyrzywać idz do szkoły
tak sobie to tłumacz ,tetniak a błędy ortgr ,napisz pracę doktorska na ten temat

spokojnie, nie ma sensu się kłócić, rozumiem złość autora, sama się czasami zastanawiam za co niektóre matki z samej racji że są matkami są wysławiane pod niebiosa, nie każda na to zasługuje, nie wyobrażam sobie jak można skrzywdzić dziecko, chociażby nie wiem co nigdy nie zrobiłabym mu krzywdy, a facet który przy mnie uderzyłby nasze dziecko dostały taki wpierdal że więcej by go nie ruszył, najbardziej mnie rozbraja jak kobieta tłumaczy czemu jest z ojcem katem " dla dobra dzieci"... żenujące, na szczęście są też dobre matki jak i dobrzy ojcowie, jednak trzeba przyznać że ojcowie mają w naszym kraju gorzej a przecież jest wielu wspaniałych ojców...

Gość domestoska
ja również twierdzę,że nie zabiłabym dziecka itd,itp.Bo tak naprawdę nie byłąm nigdy zaszczuta,mega głodna,bez jakichkolwiek perspektyw,no i szczęśliwie wychowano mnie z dala od ciemnoty.Nie wszyscy mają tyle szczęścia.

Gość bojabojaboja
Ariane84 jak słusznie domestoska zauważyła miałaś po prostu dużo szczęścia w życiu i dlatego nie rozumiesz i nie zrozumiesz jak można... Człowiek, który nie przeżył w życiu sytuacji, w której znalazły się te wszystkie kobiety nie ma szans, żeby zrozumieć czym one się kierują. Łatwo potępiać, kopać leżących. Ale trudno już i nikt się o to nie chce pokusić - poszukać rozwiązania i zapobiegać takim przypadkom. A sytuacja jest coraz gorsza.

najgorsze gówniary które zabijają dzieci bo dały się ruchnać bez kalosza.

Gość domestoska
ojciec3...ale poziom bije od Ciebie,a kto kazał brać taką gówniarę???nie była za głupia na bzyk..teraz już jest za głupia i szmata i w ogóle..Kamczatka,to miejsce dla takich chłopcze