Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soxoder

woodstock

Polecane posty

Gość soxoder

Jade na woodstock na 3 tygodnie. Ale rodzicom mówie że jade na kolonie, bo by mnie raczej nie puścili. Na jaką moge jechać kolonie. Jak muszą wygladać wszystkie dokumenty, aby rodzice sie nie zorientowali.

Gość dcfsadv
???????????????????????

Gość chyba wiejski woodstock
to nie pora woodstocku :o

Gość etdfufy
co kurwa ???

Gość przeciez woodstock dopiero za
prawie 2 miesiace...zreszta co Ty tam chcesz 3 tygodnie robic dzieciaczku? Wstyd jechac na woodstock w tajemnicy ;p prawdziwi woodstockowicze jezdza tam zawsze jawnie;p

Gość zielonnnnkaaasz
ja w tym roku chyba nie pojade :( bardzo żałuję bo jest tam niesamowicie... ;/ znajdz w internecie jakas ktoraby im sie spodobala i nie wzbudza podenrzen, wydrukuj formularz, daj im do uzupelnienia, moze sie nie zorientuja:P ale kolonie trwaja dluzej niz woodstock. nie mozesz powiedziec ze jedziesz np w gory z przyjaciolkami?

Gość zielonnnnkaaasz
co najezdzacie. jak chce pojechac to musi teraz zaplanowac jesli rodzice jej nie puszcza. co z agłupota rodzicow nie pozwalac na takie rzeczy ;/ tylko potem nie wiedza gdzie jest ich dziecko i są oklamywani. wiadomo ze dziecko sprytne stworzenie i itak zrobi co bedzie chialo. jak ja kiedys:D

Gość masssakrrra
na woodstock chcesz jechać a boisz się rodzicom powiedzieć prawde? żałosny/a jestes, weź sie lepiej schowaj 'kozaku' ;D

Gość zielonnnnkaaasz
tylko jedz z zaufanymi ludzmi. serio. naewet zabawa srednia jak nie bedzies zmiec tam dobrych znajomych ktorzy sie tez Toba zaopiekuja w potrzebie.

Gość masssakrrra
zielonnnnkaaasz - najlatwiej jest oklamac rodzicow i mysleć ze jest sie takim cwanym i w ogole the best. wyczynem jest powiedzieć rodzicom prawde i zrobic po swojemu, inaczej to zwykłe tchurzostwo, po prostu smiać mi się chce z takich "odważnych" hahaha xD

Gość etdfufy
mam17 lat i nie moge jechac bo mam kuratora i jakdowedza sie zejestem na wood towsadza mnie do zakladu bo maja mnie juz dosc. i rodzice nie puszcza mnie na wood dlatego muszę wymysleć jakąs bajeczkę z koloniami bo raczej tak tomnie nie puszczą a te żałosne komentarze to se w dupe wsadź a chcę tam jechać tak szybko bo wtedy jest najlepsza zabawa !

Gość zielonnnnkaaasz
sorry, ale jesli by wiedzieli gdzie naprawde jestem zamkneliby mnie w domu na klucz. to tylko i wylacznie ich wina ze nie potrafia mi zaufac i na nic co tak naprawde lubie robic mi nie pozwalaja, mimo ze nigdy ich wczesniej nie zawiodlam a ja swiadoma swej zaradnosci i zawsze otoczona przyjaciolmi ktorzy od lat mnienie zawiedli robie to co chce gdy oni mysla ze jestem zupelnie gdzie indziej. w tym roku podwyzszam poprzeczke i jade na brutal assault i wacken :) choc dla moich rodzicow to chyba mniej straszne bo o woodstocku sie nasluchali zlych rzeczy a o tych festiwalach zapewne nic nie slyszeli... :D

Gość zielonnnnkaaasz
ale kurator przeciez sprawdzi gdzie jestes?:/ jak dlla mnie w Twoim przypadku nie ma szans;/

Gość etdfufy
zielonnnnkaaasz- masz rację i doskonale cię rozumiem wkurzają mnie tylko te żałosne komentarze gdy ludzie nie wiedzą jak tojest

Gość etdfufy
zielonnnnkaaasz-nie bo jesli powiem, że bede na koloniach i to sprawdzą to nie powinno być większego problemu tylko nie wiem jak za to sie zabrać

Gość zielonnnnkaaasz
no dobra, ale Ty chyba cos jednak przeskrobales skoro masz kuratora?:> ja zawzse bylam wzorowa ukochaną córeczką , a na taki woodstock nie moge jechac tylko dlatego ze ojciec byl na jarocinie 40 lat temu i 'widzial co wyrabiaja punki';/

ja wolę CASTLE PARTY. A może weź rodziców ze sobą??? Co??? W końcu też im się cos od życia należy. A woodstock odbywa się w weekend więc nawet nie muszą się martwić o załatwienie sobie urlopu

Gość zielonnnnkaaasz
znajdz kolonie ktora Cie zainteresuje, wydrukuj formularza daj im do wypelnienia, wez zaliczke od nich, a przed wyjazdem cala sume, i mow im o tej koloni co jaksi czas jak bardzo sie cieszysz ze na nia jedziesz. gorzej jak tam zadzwonia w trakcie i sie dowiedza ze CIebie tam nie ma

Gość zielonnnnkaaasz
ale jak w trakcie bedziesz do ncih dzwonil i opowiadal jak jeast fajnie i jaka ladna pogoda to nie ebda dzwonic do opiekonow. chyba :P

Gość etdfufy
po prostu przejebałam sobie ponieważ robiłam zawsze wszystko przeciw im i takie są tego skutki ;/ nie byłomnie przez tygodnie w domu i wagarowałam ale wood nie może mnie ominąć wspołczuje ci bo twój ojciec grubo przesadza takie zadymy mogą być wszędzie nawet na zwykłych imprezach a po drugie ty nie musisz mieć z nimi nic wspólnego

Gość etdfufy
nekromanta-nie to od razu odpada, oni na to nie pojdą , ale ja tam chce jechać na dłużej niz na 3 dni

odwazny pomysl. domyslam sie ze nie jestes pelnoletni/a. ja tez mam zamiar pojechac na woodstock w tym roku i pomimo tego ze mam prawie 21 lat obawiam sie reakcji rodzicow wiec tobie sie nie dziwie ze chcesz zrobic to w tajemnicy przed swoimi.wspominalam im mniej wiecej juz kilka razy o tym ale nic dokladnie nie mowilam wiec wiem ze kiedy dowiedza sie szczegolow to bedzie ora. tylko zalatw wszystko tak zeby sie to zle nie skonczylo. uwazaj na siebie szczegolnie. a najlepiej to zebys mial/a jakiegos towarzysza doroslego, kogos znajomego. a tak nawiasem, po co az na 3 tygodnie?

hehe na woodstoku ma być w tym roku lid. Co o tym myślicie? http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,9991180,Lidl_otworzy_przenosny_supermarket_na_Przystanek_Woodstock.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Wyborcza_biz