Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fill86

jestes dla mnie za dobry

Polecane posty

Gość fill86

po cholere ten tekst kiedy laska odchodzi do innego ? chwilowe wyrzuty sumienia ? ( bo teraz jest juz przeszczesliwa z nim podobno ) . kobiety, facety wypowiedzcie sie ?

Kobiety uwielbiaja jak sie nimi pomiata. Jeszcze tego nie zrozumiales? :)

to standardowy tekst na odchodne :) tłumaczac to na nasz ojczysty język brzmi to mniej wiecej tak ;) Nie chce cie ranić , ale spierdalaj juz bo mam od wczoraj innego faceta :)

chlopie nad czym sie zastanawiasz? to automat jest - nie zasluguje na ciebie, jestes za dobry, powinienes byc z kims kto cie doceni itd to takie inne okreslenie na - dalem dupy ale nie potrafie sie do tego przyznac

Gość fill86
heh, dokladnie to sie stało o czym mówicie " od wczoraj mam kogoś innego " jestem baaaaardzo szczesliwa a nasze 4 lata przekreslam a on swoje 6 z jego narzeczoną

jestem baaaaardzo szczesliwa a nasze 4 lata przekreslam a on swoje 6 z jego narzeczoną" ze jak ? ....

Gość fill86
to ode mnie takie wtracenie, bo spedzilismy 4 lata oczywiscie w 2012 mial byc slub a koles juz wraz ze swoją eks dawał pierwsze zaproszenia na ich slub az tu nagle boom ! i kazdy zostawil swoja polowke i sie polaczyli, żenada co ?

dlaczego odrazu żenada? chciałbyś być z kimś kto nie jest z Tobą do końca szczęśliwy? chciałbyś po jeszcze dłuższym czasie usłyszeć,że tak właściwie to nie to? co by było po 10...15...20 latach?? dobrze,że się obudziła!teraz masz szanse na coś nowego!:)

Gość fill86
no tak ale jeszcze do dnia poprzedzajacego to wszystko było tesknie i kocham, nie moge sie Ciebie doczekać itp itd...do końca podkreślanie swoich uczuć.

jestes za dobry - znaczy, nie chce juz z toba byc. ale chce miec czyste sumienie rzucajac cie. za dobry tez znaczy, ze za bardzo sie starasz jestes na kazde skinienie. a ona potrzebuje faceta ktory bedzie decydowal za nie, ogolnie - jestes za dobry= nie chce z toba byc

jak widać grała dobrze do samego końca ... To ze odeszła , nie oznacza konca swiata:) Zostałes w jakims stopniu oszukany , ale mysle ze warto na to spojrzec z innego punktu widzenia ... Po prostu dała ci szanse na znalezienie sobie uczciwszej kobiety niz miałes do tej pory ...

Gość fill86
dzieki...sluchajcie czy jest wg Was jakas recepta azeby takiej dziewczyny uniknąć ? jakie sa Wasze spostrzezenia ? cos w charakterze, zachowaniu itp. ?

ja rozstałam się po 8 latach i powiem:wszystko jest do przejśćia:) nie analizuj zbytnio jej osoby. zrobiła co zrobiła,a na pewno nie stało się to z dnia na dzień!! z dnia na dzień nie rzuciła wszystkiego ,by z nim być pewnie czekała aż on się zdecyduje na rzucenie swojej narzeczonej ale możemy tylko gdybać;) tekst ,który Ci odpaliła jest taki...typowy co miała powiedzieć? prawdę??nie każdy ma odwagę

popytaj prawikow, maja swoje niezawodne sposoby" zdecydowanie to najlepszy elektorat :D

jeżeli przez 4 lata nie zorientowałeś się,że coś jest nie tak...hmm... znudziło jej się i tyle ludzie się zmieniają z czasem budzimy się obok obcej osoby i to nie wina tego,że nagle się zmieniła tylko wcześniej tego nie dostrzegaliśmy nie przejmuj się.na świecie jest mnósto kobiet!:) (nie wiem czy to pocieszenie:P)

Gość fill86
no takiej zakłamanej, która chce sie pobierac planuje wspolna przyszlosc a tu w jeden dzien mowi ze dopiero od wczoraj mam kogos, wczesniej go eni było itp.

Gość fill86
dodam tylko ze jej rodzina strasznie ja krytykuje, uwaza ze poleciala na kase, bo to syn szefa ( magazynier ale zawsze syn ). wiem ze potrzeba czasu zeby to ogarnac i przestac analizowac, ja jestem na swiezo, 3 tyg po.

tu w jeden dzien mowi ze dopiero od wczoraj mam kogos, wczesniej go eni było itp." hahahahaha nie ma to jak żyć na nieświadomce ... naprawde w to wierzysz że on sie pojawił tak z dnia na dzien ?

Gość fill86
słuchaj skoro tydzien przed całą akcją idzie się wspólnie wybierać pierścionek i laska jest super zadowolona a równo po Cie zostawia to chyba mam prawo uważać że nie było kolesia wczesniej ?

Gość zerojedynkowa królowa
znam przypadki zerwania zaręczyn jakoś tak tydzień dwa przed ślubem, a i taki, ze facet rozmyślił sie dosłownie trzy dni przed. jedna znajoma miała juz dwóch narzeczonych, z jednym z nich ustalona date slubu, dwa razy kula o plot inna kobueta, kilka lat zwiazku, wczesniej dlugo go nie chciala, potem nie mogli miec dzieci, po czterech latach sie udalo, ona w ciazy, on odchodzi do innej, rozwiedzionej z dwojka pzrychowku z pierwszego maleństwa życie ... a czlowiek prawie nigdy nie wie, co bedzie musial zniesc

Gość zerojedynkowa królowa
"kulą w płot" :-)

czemu z dziewczyna wspolnie wybierales piersionek? to sam facet powinien kupic. a co miala powiedziec? nie idziemy wybierac pierscionka, bo mam innego ale jeszcze sie wacham znajdz inna dziewuche, a o tamtej materialistce zapomnij

Gość natka*
Tak czytam i czytam i pozwolicie, ze się wtrącę :) Znam dziewczyny, które rozstają się z facetami mówiąc właśnie "jesteś dla mnie zbyt dobry" i nie dlatego, że mają kogoś innego na oku, tylko że on jest naprawdę zbyt dobry. Dosłownie. Nie tyle, że lubią być pomiatane, ale niektóre wolą po prostu niegrzecznych chłopczyków, czego sama nie rozumiem, ale tak niestety jest. A to potem odbija się na dziewczynach, które wolą tych miłych, ciepłych, wrażliwych, odpowiedzialnych itd.

na pewno sa takie. dlatego podalem tam przyklad u gory. ze facet moze za czesto o wszystko sie jej pytal. byl zbyt ulegly, pokorny. moze i w tym przypadku tak bylo. facet nawet pierscionek sam zamiast wybrac, to ja zabral. bo sie bal, ze sie nie spodoba.

Gość fill86
wiesz to było na zasadzie który Ci się podoba, bo sprawy zareczynowe i tak miały być załatwione z nie nacka.

słuchaj skoro tydzien przed całą akcją idzie się wspólnie wybierać pierścionek i laska jest super zadowolona a równo po Cie zostawia to chyba mam prawo uważać że nie było kolesia wczesniej ?" widze ze nic sie nie nauczyłes i bronisz swojej teorii jak pies kości ... Ona mogła do samego konca mówic ci ze jestem jej jedynym misiem , udawajac przy tym 4 orgazmy na godzine ... To nie zmienia faktu ze chłopa na boku miała juz od dawna :) kobiet nie odchodza od facetów z godziny na godzine czy z dnia na dzien .... kobiety czesto zachowuja siejak małpy nie puszcza jednej gałezi dopoki nie złapia drugiej