Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beatoosia23

Czy kobieta z dzieckiem ma szanse poznac faceta?

Polecane posty

nie interesuja mnie statystyki. mam w mysli przypadki wsrod znajomych.

a ja nie znam faceta który sam wychowuje dziecko. Rozwodników z dzieckiem tak,ale czy to jest to samo co samotna matka. i tak czasem myślę skoro zostawił dziecko ,żonę to bedzie lepszym ojcem dla nieswojego dziecka? hmmm

tylko, ze nie zawsze facet jest winny. a dotychczas bylo, ze i tak dziecko prawie zawsze zostawalo przy matce. na szczescie to sie zmienia.

Prawiczek bez wiary --to ciekawe co napisałeś,bo zawsze myślałam ze łatwuej dogadać się z chłopcem ,niż z dziewczynką

Gość kiszona
Witam Oczywiście że kobieta z dziekiem ma szansę poznać facete! i to nie byle jakiego ;] Ja osobiście znam faceta ktory poznałby kobiete nawet z dzieckiem własnie :) Ma za Sobą wiele nieudanych związków niestety i teraz chce sie ustatkowac,bo wierzy ze Jemu sie wkoncu Uda! pozdrawiam :))

myśle ze czasem syn traktuje nowego partnera jako rywala natomiast córka może walczyc z matką o względy faceta. a facet......facet powinien być przede wszystkim opiekunem ,ojcem przyjacielem dla dziecka,nie rywalem

Gość Autorki tu nie ma
Ale ja nie chcialbym bylej z dzieckiem a co dopiero takiej ktorej nie znam. Moze sa za to inni ktorzy by chcieli.

Gość a ja tam yy noo
nie mam szansy. idz nara WON STĄD

acha rozumiem wiara '''jesteś zgredem na niczym się nie znasz'' inaczej byś zareagował słysząc to od własnego syna? bo dalej nie rozumiem, wchodząc w życie dziecka --kształtujesz go ,a bunt młodzieńczy jest wpisany w dojrzałość.

Gość mozna poznac mozna
Mozna poznac faceta kiedy ma sie juz dziecko z innym mezczyzna.Przyznam, ze nie jest latwo, bo jest wielu palantow ktorzy kochajac kobiete swoja nie potrafia zaakceptowac jej dziecka, wedlug mnie to tylko sciema zeby sobie darmo poruchac.trzeba miec oczy i uszy szeroko otwarte i zwracac uwage jak zachowuje sie w stosunku do dziecka. Ja poznalam wspanialego faceta, jest wspanialy partnerem i swietnie dogaduje sie z moim dzieckiem, nawet lepiej niz jego biologiczny ojciec.

zapomniałeś ze to ty wychowujesz to dziecko,a więc błędy wychowawcze nie możesz ciągle zwalać na biologicznego ojca geny swoją drogą,wychowanie swoją :P

Gość Kochankaaa ksiedza
KOCHANKA KSIĘDZA ROMANS MŁODA DZIEWCZYNA I KSIĄDZ PÓŹNIEJ AFERA JEGO ZABIERAJĄ A ONA NO WŁAŚNIE ZOBACZCIE SAMI OTO JEJ FILMIKI Z JEJ I JEGO ZDJĘCIAMI http://www.youtube.com/watch?v=VuUZHOqc31c http://www.youtube.com/watch?v=wxOcUGfdI7k http://www.youtube.com/watch?v=0BSbUw_2XAY http://www.youtube.com/watch?v=Jqgiq8VLxc8 http://www.youtube.com/watch?v=Wr0SfeE7RR0 RESZTA FILMÓW JEŚLI WPISZECIE KOCHAM KSIĘDZA POJAWI SIĘ NA YOUTUBE

Gość aaaaaade
JAK FACET JEST ZDESPEROWANY TO NA KAŻDĄ BABĘ POLEĆI NAWET JAK MA DZIECKO ALE Z STATYSTYKI TAKIE KONKUBINATY TO SAMA PATOLOGIA I NIC DOBREGO NIE MA TO JAK PEŁNA RODZINNA I PRAWDZIWY OJCIEC CZY MATKA.

Gość mozna poznac mozna
Ja uwazam, ze wszystko zalezy od wychowania dziecka, moje szanuje mojego partnera, jest nauczone od malego szacunku dla doroslych czy starszych osob, wiec nie mamy z tym problemu.Jesli matka czy ojciec rozpieszczaja i pozwalaja na wszystko no to oczywiste, ze dziecko zacznie bunty kiedy pojawi sie kto nowy w zyciu matki. No ale tak jak pisalam, wszystko zalezy od wychowania dziecka, ja jako samotna matka wychowalam i wychowuje swoje dziecko bardzo dobrze, jestem z siebie bardzo dumna, kiedy widze dzieci malzenstw czasami na ulicy czy w sklepie, nosze glowe wysoko w gorze z wlasnej dumy, ze tak swietnie daje sobie rade a moje dziecko ma szacunek dla doroslych i wie co mu wolno a czego nie.

mozna poznac mozna--no wlaśnie wsztstko zalezy od wychowania i podejścia do nowego faceta.

Gość konikaaaaaa
A TY ''SAMI'' TO JUŻ PO ROZWODZIE JESTEŚ CZY TAK MADZ DZIECKO Z LEWEGO ZWIĄZKU.

Gość mozna poznac mozna
aaaaaade JAK FACET JEST ZDESPEROWANY TO NA KAŻDĄ BABĘ POLEĆI NAWET JAK MA DZIECKO ALE Z STATYSTYKI TAKIE KONKUBINATY TO SAMA PATOLOGIA I NIC DOBREGO NIE MA TO JAK PEŁNA RODZINNA I PRAWDZIWY OJCIEC CZY MATKA. Mylisz sie, moj partner kiedy sie poznalismy nie wiedzial ze mam dziecko, podobalismy sie sobie, dowiedzial sie dopiero na drugiej randce, nie przeszkadzal mu ten fakt ani troche, poznal moje dziecko i teraz sa super kumplami, no ale malo takich facetow, niestety, wiekszosc to pizdy, prawdziwy facet, jesli pokocha kobiete, to zaakceptuje jej dziecko a z czasem pokocha.

Gość X77
@hmmmmmmm3254 Co prawda nie do mnie to było, ale... "Prawiczek (a za przeproszeniem) kto te OBCE dzieci chlasta? a potem ucieka?? Kobieta kobiecie czy mężczyzna? To wy jesteście niedojrzali emocjonalnie i dla was zawsze będzie za szybko na dziecko Mężczyźni nigdy nie dorastają!" To nie my chlastamy wam nieślubne dzieci tylko chamy i dranie wszelkiej maści bajerantów których tak ochoczo wybieracie a na rzecz których NAM dajecie kosza! Tak, właśnie! To wy kobiety takich wybieracie. Dla was zawsze faceci którzy są dżentelmenami, odpowiedzialni, w was zakochani będą nudni, frajerami, słabiakami, nie pociągają was, "nie mają tego czegoś" itp... Takich jak oni macie za nic... ooops... macie co najwyżej ich za kolegów. Co innego taki chamski drań co już wielokrotnie przeleciał w swoim życiu wiele dziewczyn, co jest agresywny, imprezowy, "pociągający" i doświadczony a nie "nudnym" prawiczkiem przed którym "uciekałybyście z krzykiem"! A już w ogóle śmiechem na sali i zworną kpiną jest zwalanie winy na tych, którzy nawet nigdy nie mieli w życiu okazji spróbować seksu a co dopiero móc zrobić dziecko! "kobieta jest niedojrzała,, a co jeśli on jej mydli oczy?" Owszem, bo taka jest, skoro takiego wybiera. Czemu? Powyżej już napisałem. "Przecież wy jesteście stworzeni do tego "dzieci tak" "jak coś się stanie to Ci pomogę - tak" i ble ble... Tylko, że jeśli przychodzi co do czego, to od razu umywamy ręce Jako kobieta wiem czego chcę i tego wymagam od partnera, ale to, że on mówi "jakoś sobie poradzimy" to gada tylko na sucho! Naprawdę można być z kimś kilka lat a potem na wieść o ciąży rozstać." Powtarzam do tej twojej feministycznej główki - to nie my, tylko "tamci szelmowscy przystojni" dranie są stworzeni do takich rzeczy i przed takimi z wielką chęcią rozkładacie nogi i to bez zabezpieczenia! A na gadać sucho to doskonale wy kobiety tak potraficie, choćby do normalnego, porządnego faceta w ten sposób "Jesteś wspaniałym, wartościowym facetem, na pewno kogoś znajdziesz", "rety, jak to miło, że jeszcze są tacy faceci, jak ty, którzy się szanują, czekają na miłość i nie zaliczają dziewczyn" itp. itd. Tylko jeśli przychodzi co do czego, to takie mu odpowiadacie "nie, myślę że nic z tego nie będzie, jesteś na pewno dobry i na pewno kogoś znajdziesz. Zostańmy kolegami/przyjaciółmi" itp., a chwilę potem widzi się taką jedną i drugą na dyskotece w klubie, siedzącą na kolanach jakiegoś buca, na widok którego ludzie omijają z daleka, a policja impulsywnie wyjmuje kajdanki! Tak więc kobiety to też nie dorastają....

Gość asii
Joozio kobieta która rozłozy dla ciebie nogi na pewno bedzie niedojrzala

Gość adameczek
gdzie facetów mówi, że niby chce dziecko, a jak jest o nim mowa to, że np. za 2lata (podpiera się skończeniem mojej szkoły) a na pyt. gdyby np. było i bym chciała je usunąć to mówi, że zaakceptuje każdą moją decyzje to nie uważacie, że to ściema? Zastanawiam się czy z takim kolesiem warto cokolwiek robić.. Dużo jest takich pseudo chłopaków, którzy laski zapewniają, że nawet gdyby była jakaś wpadka to będzie oh oh, a potem każą wybierać lub zostawiają.. a wystarczy zwiazac sie z niesmialym i nie bedzie placzu, ale wy zawsze odwrotnie a pozniej rozwody placz wasze emocje sa juz tak stworzone

Gość Bartekk122
Oczywiście, że tak. Większość tutaj, to mam wrażenie dzieci. Ja np. mam 27 lat i stanowiłoby to dla mnie żadnej przeszkody. Ludzkie losy są różne, nie zawsze wszystko układa się nam po swojej myśli. Facet, który jest ojcem dziecka, a potem je zostawia, nie jest facetem. Prawdziwy mężczyzna ma siłę na jego wychowanie. Chęci. Jeśli kocha kobietę, to jej dziecko (w przyszłości Ich, co jest bardzo ważne) nie stanowi żadnego problemu. Pozdrawiam Davidosię.