Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama223344556677

drogie mamy, miałyście po ciąży problem z miesiączką? pomóżcie, nie wiem co jest

Polecane posty

Gość mama223344556677

5m-cy po porodzie dostałam pierwsze krwawienie 6 m-cy po porodzie 2-3 dniowe plamienie brązowe 7 m-cy po porodzie miesiączki jak na razi brak karmię piersią, robiłam test ciążowy= negatywny, do ginekologa idę w pt... czy któraś miała kłopoty z krwawieniem?

Gość violusieńka
to jest normalne ze po ciazy sa nieregularne @, ja druga @ po porodzie mialam z opuznieniem 1,5m-ca teraz czekam na nastepna i juz miesiac sie spoznia ,lekarz mi powiedzial ze to normalne i z czasem sie ureguluje,ja tez jeszcze karmie.

Gość violusieńka
opóznieniem*

Gość kula sniezna
ja w ogole mialam wszystko rozregulowane. przed ciaza zawsze regularne. po ciazy zaczely mi sie plamienia, ktore trwaly nawet dwa tyg. mialamokres 5 dni, a potem jeszcze ponad tydzien plamien. bylam w szpitalu, bo podejrzewano zle wygojona rane po cc, mialam czyszczona macice i co? i nic. plamienia byly dalej. dopiero jak zaczelam brac pigulki to sie skonczyly.

Gość mama223344556677
kamień z serca:) dzięki 🌼

Gość poradnikowo srowo
też tak mam...ktoś jeszcze?

Gość to sa bardzo rzadkie
tez czekam na miesiaczke juz kilka dni. tez mam problemy. czy to normalne. do ginekologa ide w poniedzialek, oby to nie byla ciaza