Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klapciataaa

zdradziłam...

Polecane posty

Gość klapciataaa

Mam swietnego chłopaka. To, ze go spotkałam uważam za swoje niesamowite szczęście. w niedziele go zdradziłam. Mam straszne wyrzuty sumienia. Nie moge patrzeć mu w oczy. Jeśli mu to powiem nie wybaczy mi... ja bym nie wybaczyła! jak mam sobie poradzic z wyrzutami sumienia?

Gość klapciataaa
Nie wiem co chciałabym przeczytać! czuje się z tym strasznie. to byla taka przygoda bez znaczenia. co ja mam ze soba zrobic?

To, ze go spotkałam uważam za swoje niesamowite szczęście" widocznie nie do końca rozumiesz co to słowo oznacza ...

Gość klapciataaa
byłam strasznie pijana. chłopak z którym poszłam do łóżka zawsze mi sie podobał i poprostu sie stało. Nie wiedziałam ze po wszystkim tak bede sie czuła

powiedz mu bo inaczej bedzie Cie to gryzlo, skoro juz masz moralniaka, Twoj zwiazek juz nigdy nie bedzie taki jak dawniej ale moze Cie nie zostawi

Gość klapciataaa
ja naprawde uważam że Wojtek jest najlepszą sprawa jak mnie w życiu spotkała. Oddałabym wszystko zeby cofnąć sie do niedzieli, ale nie moge. dlatego zale sie na forum internetowym

Gość jasfjuhfkj
módl się zebys nie byla w ciazy

Gość fill86
odejdz od Niego miej szacunek chociaz do Niego. nieznosze takich jak Ty !!

ja naprawde uważam że Wojtek jest najlepszą sprawa jak mnie w życiu spotkała." co dobitnie pokazałaś nam w ostatniej swojej przygodzie :D

Gość klapciataaa
o ciąże sie nie martwie!!! na pewno nie jestem w ciaży! martwie sie o to ze zrobiłam swojemu facetowi krzywde. Jestem z nim troche ponad rok

Gość klapciataaa
Nie chce mu o tym mowic!!! Jak mam mu powiedziec, że zrobiłam coś takiego?????????? mam siąść z nim i co powiedziec. Kochanie jestem ku*wą??? ale ze to nie wazne bo Cie kocham????

Gość eeeden
łot pindol sie od niego latawico

Gość nie zaslugujesz na fajnego
chlopaka !!!!

popelnilas blad i musisz poniesc konsekwencje. Zapewniam Cie ze to co bedziesz przezywala bedac z nim w tajemnicy zniszczy Cie dokumentnie.

Gość kvneilbvervreer
ile macie lat?

Kochanie jestem ku*wą??? ale ze to nie wazne bo Cie kocham???? po pierwsze to ciesze sie że nie uciekasz od tego kim jestes i nazywasz sprawy po imieniu ;) a po drugie mówienie kocham cie w tym przypadku staje sie pustym słowem .który w rozmowie ze swoim facetem bedzie brzmiał niebywale komicznie :P

Gość klapciataaa
nie zostawie go bo go kocham. Ludzie popełniają błędy i ta niedzielna nocka była jednym z nich. Nie jestem złą osobą, poprostu się stało. Chyba pisząc na to forum chciałam uzyskać swego rodzaju rozgrzeszenie chociaż wiem ze było to nie możliwe. Wiem, że zrobiłam mu wielką niewyobrażalną krzywdę bardzo chciałabym mu to wynagrodzię, ale wiem też że sie nie da

Gość życie jest krótkie
daj spokój. raz się żyje!!! niczego nie żałuj!

Gość hhahasss
powiedz tylko :kochanie jestem kurwa, czy moge isc juz do domu i wiecej nie wracac?

Gość pocoprzepraszasz
przeciez znowu to kiedys zrobisz,kolejna impreza % przystojniak i bedzie to samo:P

Gość klapciataaa
Jak mozna napisać ze po nastepnej imprezie bedzie to samo??? czy ktos z Was jest wróżką??? Zdradziłam i żałuję! czy naprawdę sądzicie, że wiadomość o jakiejś nieistotnej nocy pomoże jemu??

Gość hhahasss
dla mnie to by bylo istotne... wiedza o tym ze moja dziewczyna rucha sie po imprezach z innym to dla ciebie nic?

a tamten mu nie doniesie,nie pochwali sie kumplom....????

Gość pocoprzepraszasz
ja jakbym sie dowiedzial nie chcial bym cie juz wiecej na oczy widziec i pewnie jeszcze w nerwach uderzyl w twarz,szczery jestem:P

dlaczego bylas sama tam....????

Zdradziłam i żałuję! czy naprawdę sądzicie, że wiadomość o jakiejś nieistotnej nocy pomoże jemu??" kobiety to naprawde WIELKIE Hipokrytki ;)