Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klapciataaa

zdradziłam...

Polecane posty

Gość klapciataaa
Wyobraźcie sobiie, że Wy zdradziliście! Powiedzielibyście??? Żartujecie? Zniszczylibyście życie sobie i drugiej osobie bo chcieliście być szczerzy?? co to za bzdura??? Nie zostawie go bo go kocham i tyle :P Myslicie, że nie mam wyrzutów sumienia? Jak patrze w te jego oczy i mam ochote jemu to wszystko powiedzieć, ale się boję. tak normalnie i po ludzku!!! Długo o niego walczyłam i teraz chwila zapomnienia i dużą ilością wódki mam to przekreślić?

Gość klapciataaa
Mam ndzieje, że się nie wyda! a jak się wyda to będę wtedy płakała! póki co teraz zrobie wysztko zeby on sie nie dowiedzial o niczym

Gość klapciataaa
mam 25 lat. Mój facet ma 29. Kochamy się. On ma dziecko, które z nim mieszka. Jesteśmy rodziną. Jak ja mogłabym zniszczyć to mówieniem mu o tej pomyłkowej nocy?

no trzeba ponosic odpowiedzialnosc za swoje dzialania. Ja zdradzilam i postanowilam ze nie powiem, ale to mnie niszczylo wewnetrznie. Nie poszlam z facetem do lozka ale calowalam sie z nim. Nie moglam tego trzymac w tajemnicy. No ale wtedy mialam 17 lat..

Gość a jaaaaaaaaa
ja poweidzialam bo myślalam ze nie bede mogla z tym życ a teraz tego żałuje

Gość mua21
ja zdradzilam swojego chlopaka z bylym i t nie raz...wiem ze kiedys poniose tego konsekwencje;/

Gość klapciataaa
no i ja wiem, że tez bym żalowała gdybym powiedziała bo to nic nie znaczyło i wiem , że się nigdy nie powtórzy. Zdrada nie jest warta tego co ja teraz przeżywam. Cały czas mam nadzieje, że zapomnę, a on się nigdy nie dowie.

Gość risio@interia.pl
O jego rodzinę, się nie martw on sobie radę da, tak na prawdę chodzi ci tylko i wyłącznie o ciebie, bo będziesz musiała wrócić do rodziców, będziesz musiała im powiedzieć dlaczego, a to się skomplikowało co nie??.

Gość olamaola
Hmmm macie byc z czego dumne ze zdradziłyscie bravooo!!!!

Gość uuuuuuuuuuuuuuuu
olamaola---------a czy one poweidzialy ze sa z tego dumne??? ty juz sobie nie dopisuj

Gość ktośśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś
No właśnie stawiam się na miejscu mojego chłopaka i wiem, że jeśli dowiedziałabym się, że on mnie zdradza nie mogłabym się przez dlugi czas pozbierać. Więc co mam mu to zrobić?? Że niby najgorsza prawda jest lepsza od kłamstwa?? to jakaś bzdura wymyslona przez idiotów dla idiotów. Przespałam się z innym chłopakiem i uważam to za najgłupszą rzezc jaką w życiu zrobiłam, ale stalo si ę i choćbym żałowała najbardziej na świecie czasu nie cofnę!!! Ludzie popełniają błędy, a ja nie potrzebuję uświadomienia w kwestii tego ze źle, głupio zrobiłam!!! powiedz to jemu nie dla jego, lecz dla swojego świętego spokoju, nie rób z niego idioty bo ma prawo wiedzieć

Gość wcale nie dumna z tego...
Ja też zdradzilam swojego faceta. Tak samo... alkohol i ktoś zupełnie obcy blisko. Miałam straszne wyrzuty sumienia. przez trzy miesiące bałam się odbierać telefony od mojego chłopaka bo myślałam, że może się dowiedział i dzwoni żeby mi to powiedzieć. Mineło już trochę czasu ja nie zapomniałam o tym co zrobiłam, ale doceniałam to co mogłam stracić przez moją głupotę.

Gość Alexo23
Jestes plytka i bardzo zapatrzona w siebie kobieta.Kurwa nie ma czegos takiego jak nie znaczaca noc czy jeden wyskok pod wplywem alkoholu zdradzilas faceta ktory jest zajebistym jak piszesz czlowiekiem.Nie zaslugujesz na niego szkoda ze nie znam goscia bo z checia bym mu o tym powiedzial bys mogla zobaczyc jak cierpi!!!! Zachowalas sie jak zwykla KuRWA mimo ze nie jestes moze nia ale tak sie zachowalas.I nie wyskakuj z tekstami ze mywszyscy krysztalowi jestesmy.Napisalas chcialas zdanie innych ludzi wiec Ci piszemy.Miej honor sie przyznac.

Gość fdgdfgdfg
klapciata slyszalem ze dajesz d.... na imprezach kiedy sie mozna z toba umuwic

Gość klapciara
jutro