Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede mama 24

pytanie do mam. wejdzcie- bolące piersi w ciąży

Polecane posty

Gość bede mama 24

Jestem w 5 tyg ciąży, do dziś bolały mnie bardzo piersi. dzis obudzilam się rano i .. przestały. nie bolą. czy mam sie martiwc czy to normalne? czy moze bedą jeszcze bolec?

Gość bede mama 24
wie ktos

Mogą jeszcze boleć a mogą nie :) Mnie wcale nie bolały w obu ciążach. Różnie bywa. Nie stresuj sie bo stres szkodzi.

Gość agaaaaaa556
ciesz sie ze nie bola.......mnie na poczatku bolaly a później przestaly a teraz 20tc i znowu bola :/

Gość 37stopni
U mnie jest podobnie- tzn weszłąm w 6 tydzien i do wczoraj bolały mnie piersi. Czy tak sie zdaża czy może coś złego sie stało?

Gość chyba zaciazylam...
jestem w 8 tc bolaly mnie moze ok tydzien w 5 tc, potem przestaly i do tej pory mam STRASZNIE wrazliwe sutki:-)

Gość 37stopni
Mnie sutki z zasadzie od początku nie bolą, tylko marwie sie, że tak nagle z dnia na dzień piersi przestały boleć.Wczoraj byłam u gin, widział pęcherzyk i okazało się przy okazji, że mam torbiel na jajniku 4 cm:( Powiedział, ze narazie nic z tym nie robimy, bo prawdopodobnie pod wpływem hormonów będzie się zmniejszał.Nast. wizytę mam 12 sierpnia i wtedy się okaże.Teraz bardzo się martwię przez te niebolące piersi...

Gość 37stopni
up