Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie igraj z aniolem

pieszczenie przez faceta ''tam''

Polecane posty

Gość Nie igraj z aniolem

jak myslicie po jakim czasie wypada zeby facet piescil ''tam'' kobiete? jesli zapowiada sie na zwiazek nie przelotna znajomosc

Gość mika03
Na pewno nie miesiąc ani nie trzy.

Gość ja powiem tak .....
nie ma na to reguły jedne pozwalają na to na pierwszej randce inne po jakimś tam czasie znajomości zaczynając od pocałunków i mniej krępujących pieszczot wszystko zależy od Ciebie

Gość Nie igraj z aniolem
mika03 znaczy sie nie wczesniej niz miesiac czy wczesniej?

Gość kalim
TAM czyli gdzie? To jest chore musi minąć 1 miesiąc 3 tygodnie 6 dni 14 godzin i 36 sekund inaczej będziesz zachowywać się niestosownie :P No chyba że "tam" to duży palec u lewej nogi wówczas czas musisz wydłużyć dwukrotnie :P

Gość tam czyli gdzie
;) nie masz odwagi napisac gdzie a pierdolic to chcesz eh ta mlodziez;) i nie bierz przykladu z amerykanskiej mlodziezy gdzie trzecia randka oznacza calusy a piata seks/ale to kretynski narod co nie:D/

Gość Nie igraj z aniolem
nie mowie ze musi minac miesiac raczej chodzi mi o to zeby on sobie nie pomyslal ze jestem latwa bo nie jestem

Gość Nie igraj z aniolem
tak sie sklada ze nastolatka nie jestem

Gość mika03
Nie igraj z aniołem... To jest indywidalna sprawa, ja swojemu nie dałam się tam dotknąć przez pół roku. I to nie chodzi o to, żeby sobie nie pomyślał, że coś tam, tylko sama czułam kiedy mogę mu na coś pozwolić.

Gość funkystyll
to tym gorzej bo zadajesz pytania z poziomu gimnazjum :O

Gość maojapysia:)
najlepiej to zacząć dzień przed pierwszą randką szczególnie jeżeli chodzi o pieszczoty właśnie tam w tamtam :P :D

nie ma ustalonego terminu kiedy mu to dać tylko dlaczego chcesz to zrobić ;)

ahaha pokochałam wypowiedz , która innych wyzywa od nastolatek ( mając na mysli osoby mlodziutkie) a sam jest taki dorosły że nawet nie wiem jak ech się pisze.... Zrób to kiedy bedziesz gotowa. a jak on łapek przy sobie nie utrzyma to on ma problem nie ty ;)

Ja zazwyczaj całuję się z facetem na pierwszej randce albo nawet przed nią (zależy jak się poznaliśmy). Sorry ale nie mam tyle czasu, żeby tracić go z kimś kto mi pod tym względem nie odpowiada. Jak mi się nie podoba, więcej się z takim typem nie umawiam, proste. Seks czy bardziej intymne pieszczoty to inna kwestia. Myślę, że sama poczujesz kiedy to zrobić. Znam pary, które poszły do łóżka na pierwszym spotkaniu i wyszedł z tego długoletni związek także reguły nie ma. Ja sama muszę najpierw faceta poznać i poczuć z nim jakąś więź.

Gość giniaminia
Ja jestem dość staroświecka w tych sprawach, nigdy nie poszłam z kimś do łóżka,nie kochając go, tylko dla samej przyjemności. Z moim obecnym facetem było dość dziwnie...W ogóle się nie całowaliśmy, tylko przytualliśmy, żadnych pieszczot,nic. Trwało to jakiś czas, wyjechaliśmy razem nad morze na kilka dni i pierwszej nocy miał miejsce nasz pierwszy pocałunek i wylądowalismy w łóżku:] Było totalnie bosko, rano powtórzyliśmy:P Od tej pory nigdy więcej sie nie kochaliśmy, on wyjechał za granicę, zaraz ja wyjeżdżam gdzie indziej i prędko się nie spotkamy...Lipa na maxa.

Gość kalim
tam tam tam tam tam tam Właściwie to nie wiem z czego robicie problem przecież właśnie o to chodzi żeby było tam tam To dlatego jest łechtaczka to dlatego jest rozkosz a wy kombinujecie co zrobić żeby tam tam było jak .... właśnie jak co?

Gość Nie igraj z aniolem
ja po prostu jestem wstydliwa Z jednej strony moze i bym chciala a z drugiej sie obawiam