Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trutek

Jaki puder i podkład

Polecane posty

Gość Trutek

Hej jaki podkład i puder polecacie?Chcę na swój ślub sama się pomalować, ale szukam czegoś wyjątkowo trwałego i nie brudzącego macie coś sprawdzonego?

Gość niepewna xxx
puder mogę ci polecić my secret sypki transparentny. wcale nie brudzi, nie widać go na buzi, makijaż sie długo trzyma, a twarz bardzo długo jest matowa. Jeśli o mnie chodzi, to nie spotkałam się z lepszym pudrem

Gość adadadadadadadad
to zalezy ile chcesz wydac ja używam z clinique koszt ok 120 zł każdy i nadaje sie do cery mieszanej ładnie trzyma sie buzi i wcale nie widac tapety...

Gość Trutek
no własnie w tym przypadku cena raczej nie gra roli wole mieć coś dobrego. A myślicie, że w sklepach kosmetycznych dadzą mi próbki przez zakupem żebym mogła wypróbować?

Gość lepiej facveta wysłac
iojjj ciężko:/ lepiej faceta wyslij:P Ja np jak prosze w aptece o jakąś próbke kremu, to z łaską mi dają, a moj brat za każdym razem w cholere próbek dostaje:D (oczywiście od kobiet za ladą:P)

Gość Trutek
He he dobre ciekawe czemu :P Spróbuję chłopa wysłać:)

W Douglasie i Sephorze bez problemu odleją Ci próbkę, pomogą dobrać odcień. bardziej polecam Douglasa- milsza obsługa:))) W małych drogeriach, perfumeriach próbek nie dają bo nie mają nawet pojemniczków, żeby odlać. Czytaj recenzje na wizażu i proś w Douglasie o próbki. Z tych lepszych bardzo dobre recenzje ma Double Wear: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-24106-opis-Estee-Lauder-Double-Wear-Light-Stay-in-Place-Makeup-SPF10.htm

W Douglasie i Sephorze bez problemu odleją Ci próbkę, pomogą dobrać odcień. bardziej polecam Douglasa- milsza obsługa:))) W małych drogeriach, perfumeriach próbek nie dają bo nie mają nawet pojemniczków, żeby odlać. Czytaj recenzje na wizażu i proś w Douglasie o próbki. Z tych lepszych bardzo dobre recenzje ma Double Wear: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-24106-opis-Estee-Lauder-Double-Wear-Light-Stay-in-Place-Makeup-SPF10.htm

Gość gość
W małych sklepach próbek nie dają, bo ekspedientki biorą je dla siebie... Wiem coś o tym, bo moja przyjaciółka prowadziła kiedyś ze swoją kuzynką drogerię. I jak np. dostawały perfumy z testerami, to testery sobie były, ale gdy klientela wypsikała pól buteleczki, to resztę brały dla siebie, a niektóre testery w ogóle nie wyszły na półki.Podobnie było z pudrami, czy innymi podkładami, ale druga rzecz, że nie dostawały pojemniczków na te próbki.

Gość Annnkakaa
U mnie podkład revlona a puder transparentny Bikor Tokyo - zestaw idealny;)

U mnie identycznie! Revlon i Tokyo;) choć puder fajnie sprawdza się nie tylko z podkładami ale nawet ze zwykłymi kremami bb- co jest jego dodatkową zaletą;)

Gość gość
KRYOLAN podkład i puder ryżowy

Gość malarka2312
Dla kogoś u kogo cena nie gra roli polecam puder Tokyo z Bikora. Według mnie lepiej dołożyć i mieć coś porządnego ;)zwłaszcza, że kosmetyk jest bardzo wydajny!