Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saszka_

Luśka się odnalazła.

Polecane posty

Gość Zjednoczone Syst. Energetyczne
Fakt. Nie ma śladu powodów, Bróm, żeby się źle wyrażać o Bu, ale ja nie znajduję żadnego wytłumaczenia dla faktu, że Ty się Twoimi komplementami starasz jej podlizać. Czyżby jakieś reminiscencje związane Twoim zainteresowaniem tematyką damskiej masturbacji?

Róbcie co chcecie, lecz ja muszę zrobić sobie przerwę kilkuminutową. Dziesięciominutową bądź piętnastominutową.

To proste, Bróm. Luśka jest nieszczęśliwa życiowo. Nazywa publicznie siebie samą życiowym przegrańcem, ponieważ do tej pory nie natrafiła w jej życiu na mężczyznę, którego mogłaby bezgranicznie pokochać, skutkiem czego ślubować mu jej miłość aż do śmierci, a potem się z nim - jak pkazuja standardy - a potem się z nim rozwieść. :)

Bó - jest zadziwiająca i fascynująca. Inteligentna, zaskakująca i oryginalna. Nie podlizuję się. Bó wie, że ją wielbię.

Bu? Bróm się upiera, że Ty jesteś fascynująca? To dość wieloznaczna deklaracja w ustach kobiety (pod warunkie, oczywiście, że Bróm jest kobietą.)

Czuję jednak opór, którego pokonać nie potrafię i na temat Luśki pisać nie będę.

Podobnie jak Ty, uważam, że kobiety są godne najwyższej uwagi.

I to daje, Bróm, mocno do myślenia. Bo sokoro tak rzeczywiście myślisz, to co z Ciebie za pożytek dla mężczyzny? Bez urazy - zdecydowanie przedkładam kobiety nad "kobiety".

"Luśka - oto jest prawdziwy problem. Zjawia się i znika. Zabłyśnie na granatowym niebie niby chyży Leonid i zaraz niknie gdzieś za widnokręgiem... Stawiam tezę - Luśka ponownie się głupio zakochała. Głupio, ponieważ nie ma czegoś takiego, jak mądre zakochanie." Dziś trochę bardziej wymyślne to Twoje prowokowanie. Chcesz się wykazać umiejętnościami przed koleżankami B.? :)

Cześć Luśka. Dobrze, że jesteś. Szanowny Panie Pomarańczowy - kobiety interesują mnie wyłącznie w kontekstach nieerotycznych .

Gość Luśka von Windsor
Palola? Opiłaś się wody z bagna> Dlaczego ja miałbym to robić?

Gość Luśka von Windsor
Bróm, ta sama tematyka, Niekompletna wprawdzie, ale fascynująca. Te ramiona sopranistki, ech....

Jakoś bardziej fascynują mnie kolana. Lubię na nie patrzeć i zazdrościć kościstości.

Koleżanki Bi. :) Brum, Ty przesadzasz z tymi komplementami. Rozkwitam, a jakże. Na dzisiaj dawka zaspokojona.

Gość Luśka von Windsor
Nie, Luśka, choć ciągotki artystyczne we mnie nie wygasły zupełnie. Żeby była jasność między nami - Twoje szczęście leży mi na sercu.

Bó - ale widać, jak jest. Nawet nie trzeba pisać nic specjalnego.

Bó, czyżbym mogła spokojnie odejść, a Ty mnie zastąpisz? (ewentualnie jeżeli Psełdo dalej nie będzie mógł zapomnieć, to czasem w roli mojej repliki) ;-)

Luśka ale nie na wieczność chyba? Wpadł mi wczoraj w oczy tekst z 2008 roku. Już wtedy zapowiadałaś, że znikniesz.

Czyżby, czyżby. :) Luśka, nie odchodź. Nie ma takiej drugiej jak Ty istoty.

Gość Supremum vista
Odchodzisz, Luśka? A skąd u Ciebie dzisiaj takie eschatologiczne nastroje?

Gość Supremum vista
Bróm, Luśka od 2008. roku nieszczęśliwie się zakochuje. Stąd nieustająca zapowiedź odejścia. :)

Odchodzę, bo muszę pracować. Pomysłałam jednak, ze skoro Psełdo pisze o mnie niemal codziennie, to nawet na kilka dni warto pomyslec o zastępstwie ;-)

Psełdo, nie pleć bzdur. Ja cierpię na chroniczną niekochliwość. Poza tym proponuję żebyś moze przełozył swoje dobre chęci na pomoc tym, którzy o nią proszą? Na forum takich nie brakuje.

Gość Supremum vista
Jasne, jasne, Luśka... Ty się zupełnie nie potrafisz zakochać. A już doprawdy, nie potrafisz się zakochać w nieudacznikach życiowych...

Gość Supremum vista
(Zresztą cała sztuka w zakochiwaniu się, żeby zakochiwać się najgłupiej, jak to jest możliwe.)

Najlepiej to się wcale nie zakochiwać. I z głowy. :)

Gość Supremum vista
Pewnie, że najlepiej, Bu. Ale weź Ty, i wytłumacz to takie4j Luśce? Ona zresztą nie jest jakimś specjalnym wyjątkiem w tych sprawach. O ile wiem, problem zakochiwania się trapi znaczącą większość kobiet.

Luśka wie co jest dla Niej najlepsze. I wątpię by posłuchała mnie. :) A poza tym, jeśli ma się zakochiwać w byle kim, to po co Jej to? Toż to bzdura.