Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka 2009

coz robic żeby wrocil

Polecane posty

witam prosze pomozcie mam straszny problem.bylam z chlopakiem prawie 8 miesiecy.niestety prawie od samego poczatku sie klocilismy powodem bylo to co zrobilam w przeszlosci.kiedy zaczelismy ze soba chodzic nie bylam juz dziewica.on o tym wiedzial.powiedzialam jemu.na poczatku jemu to nie przeszkadzalo ale z czasem zaczelo.po tym jak po2tyg chodzenia chcial uprawiac seks a ja nie chcialam.chcialam poczekac zeby to bylo z milosci a nie tak sobie.on tego nie rozmumial mowil ze jest gorszy od tamtych ze musi czekac itd itp zrywal o to a le wracalismy do siebie.teraz zerwal po raz kolejny.nie potrafi o tym zapomniec wybaczyc mi.ciagle mi to wypomina ze nie byl moim 1 a ja jego tak.ze jest gorszy itd kocha mnie chce byc ze mna ale twierdzi ze przez to nie potrafi.nie ja nie moge go kochac bo mialam innych.a kocham go bardzo.jest moja 1 miloscia chce byc z nim bardzo mi zalezy!zaluje tego bardzo co zrobilam kiedys mowilam mu to wiele razy przepraszalam.prosilam zeby mi wybaczyl ale nie potrafi o tym zapomniec pomozcie co mam zrobic.ja juz nie mam siel nie wiem co robica bardzo go kocham!!! :(((

Gość bnbnnvnvnbnb
Nie czytałam, ale po temacie napiszę ci: nie myśleć o tym, żyć własnym życiem!

Gość to jakis nawiedzony
katolik? mysle ze nie warto go przekonywać facet to łowca lubi zdobywac wiec im bardziej bedziesz go prosić tym bedzie gorzej ,najlpiej kopnuj go w tyłek i tyle na koniec powiedz mu ze dziewice wyginely razem z dinozaurami dla mnie taki koles jest niedojrzałym gnojem .

jak jestes taka głupia, to moze odnow sobie dziewictwo