Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba kiedyś ją zabiję

Strasznie denerwuje mnie bratowa. To już jest chyba jakaś psychoza

Polecane posty

Gość czarna 2010
Mnie też drażni moja bratowa bo czuje sie jak guru w rodzinie i uważa że kazdy musi myśleć i robić jak ona inaczej jest zły i wróg. Ja chce mieć życie szczęśliwe i nie podporządkuję się jej zwyczajom i dlatego jestem już przekreślona u niej na uroczystości mój mąż zostaje zapraszany bezemnie co jest chore ale może i dobrze. Nie wiem z kąd się to bierze ale wydaje mi się że to zazdrość .

Gość PTRYCJA:(
Hej dziewczyny, mam problem Jestem zareczona juz prawie od roku, bardzo czesto bywam w jego domu, mozna powiedziec ze juz tam mieszkam. Pomagam mojej przyszlej tesciowej w pracach domowych. moje stosunki z przyszla bratowa sie pogorszyly jest zla ze sie zareczylismy... bo tez by chciala wyjsc za maz. Tesciowie jej nic nie mowia. Co robic. Czy porozmawiac z tesciowa ze ja nie bede znosictakiego zachowania...

Gość Frenncinnnnnnnnnnnnn
Matko jak ja nie cierpnie narzeczonej mojego brata. Zaraz slub A JA NIE ZNOSZE TEJ BABY! MADRZY SIE I UDAJE NIE WIADOMO KOGO! Z kazdym potrafie porozmawiac, posmiac sie, a z nia jak musze jechac np: autobusem to tylko o szkole/pracy/pogodzie i mam ochote ja pierdolnac. Co najgorsze to widze ze moj brat jest z nia szczesliwy ale nie potrfie tego ukrywac. Chyba jak sie z nia ozeni to nasze stosunki sie rozpadna i bedziemy sie widziec 2-3 razy do roku. Nie rozumiem tego. Kazdy ja lubi i mowi ze jest fajna a ja jezeli chce z nia "porozmawiac na powaznie" to wpierw musze sie ostro napic bo inaczej nie znadje tematu z nia.

Gość laluś
Mojej bratowej żadna nie przebije, poje***** z poplątaniem.

Gość boje się!!!!!!!!
Nie wiem czy cie pociesze czy nie, ale ja mam 4 bratowe które mnie strasznie denerwują!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Mojego mężą brataowa mnie denerwuje papugowaniem, co bym nie kupiła, za chwile kupi to samo, co bym nie powiedziała ze chce miec w domu ona tez to chce. Masakra, ja schudłam to ona tez musi. A teściowa wchodzi jej w d*pe bez wazeliny, zeby tylko nie krzyczala na jej synka. Masakra