Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isabel łęcka

MATURA ANGIELSKI

Polecane posty

ja mialam na obrazku biblioteka, ale jakąs taką zabytkowa, z freskami na suficie. ludzie siedzieli przy stolikach zawaleni jakimis papierami. Pytania miałam, dlaczego Ci ludzie przyszli do tej biblioteki, a drugie dlaczego ludzie czytają coraz mniej książek. Rozmkowki: sytuacja w sklepie, mialam kupic sukienke, zapytac, czy moge ja przymierzyc i ewentualnie oddac. nastepna sytuacja w pociagu, mam kazac zgasic papierosa wspolpasazerowi i opstatni rozmowka zrelacjonowac swoje swieta bozonariodzeniowe w piatek mam rozszerzona:|:|

w tym pociagu mialam zagrozic, ze pojde do konduktora, nie wiedzialam, jak jest konduktor, wiec powiedzialam cos w rodzaju "kondakto", a po maturze okazało się ze angielski konduktor to nasz polski dyrygent

wielkopolska Kolezanka miala rolnika rozwalajacego siano widłami ;>>>

Gość Miki^^
Ja na obrazku mialam kobiete lezaca w lozku z sniadaniem a obok niej dwojka dzieci.

Gość maaaatuuurrraaraa
miniminka i ile dostalas punktow?:>

Gość Miki^^
ja jestem ze śląska

Gość Miki^^
wiec mialam zestaw 45. w pierwszej bylo :jestes na lostnisku i widzisz starsza pania z walizkami zapytaj sie czy jej pomoc, kiedy jest jej lot i powiedz jej gdzie moze cos zjesc. w drugiej bylo o wynajeciu mieszkania: opowiedz o poszukiwaniach, jak ci sie udalo znalesc mieszkanie i jakie bylo twoje odczucia po obejrzeniu go. a w trzeciej bylo: twoj kolega pali papierosy na odstresowanie i przekonaj go żeby nie palil , podaj dlaczego i zaproponuj inny sposob odstresowania sie.