Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ćgvć,

Jaka odzywka na gumowe wlosy??? help

Polecane posty

Gość ćgvć,

robie sobie pasemka blond, i od jakiegos czasu zauwazylam ze po umyciu moje wlosy sa gumowe, rozciagaja sie bardzo mocno, doslownie jakbym mocno pociagnela ty wszytkie y sie urwaly, jaka odzywke musze polozyc, moze wiecie pieniadze nie graja roli, mam je do ramion wiec nie sa dlugie ale niechcie scinac bo w sierpniu mam swoj slub

Gość Anq26
Na spalone włosy nie ma specyfiku cud. Na pewno nie odżywka bo ona nic nie da. Jak już bardzo silne kuracje w salonach loreal, kerastase wpierane dobrym podcinaniem, maskami i szamponem....

Gość llllllllllllllllllllllllllll
ćgvć, kup sobie vitapil i wax, na 100% pomoże

Gość MARTO CZY TY ZNAsz
WAX po umyciu włosow na to folia aluminiowa i podgrzac suszarka. Posiedz z pol godziny ale im dluzej tym lepiej, a potem zmyj. Powodzenia

Gość sruu
ampułki radical...

Gość Anq26
No już bez przesady, stapiz ma odrobinę jedwabiu i słonecznika, nic więcej, lekko nawilża włosy...ale na gumę nie poradzisz NIC! Jak Ci się wygotuje woda w pieczeni to możesz szybko ją podlać wodą i uratować...ale jak Ci się przypali to jest do niczego...i nawet jak odkroisz przypalone to jest gorzkawa i potrzeba dużo intensywnych dodatków żeby naprawić smak. Tak samo włosy jak je przesuszysz dajesz maskę nawilżającą i jest ok...ale jak je spalisz na końcach (czytaj robi się guma) to musisz odciąć gumę a resztę mocno nawilżać silnymi kuracjami...

Gość Tak z gumki juz nic
nie zrobisz, potem sie pokrusza. Sprobuj maske zoltko z olejem, miodem. Zawin glowe i nos tak okolo 1-2 godzin. Ale licz sie z tym ze bedziesz musiala je skrocic.