Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlskldso

Świeżo upieczone mamy co chciałybyście dostać?

Polecane posty

Gość mlskldso

Idę w pierwsze odwiedziny, mam prezencik dla maluszka ale chciałabym dać też coś koleżance ale nie wiem co, kremy jakieś takie na rozstępy czy coś odpadają bo nawet nie wiem czy je ma i czy coś używa, książki o dzieciach tak samo, chciałabym dać coś co na pewno się przyda i będzie z myślą o niej. Świeżo upieczone mamy co chciałybyście dostać?

Gość ja bym chciala jakis
fajny krem ujedrniajacy ale jezeli to bliska kolezanka :p bo inaczej pomysli ze kiepsko wyglada i jest obwisnieta :) a poza tym jakas ksiazke o pielegnacji malucha tez bym chciala

Gość mlskldso
No właśnie książki ona ma, dostała od koleżanki po niej to sporo tego było, takie od ciąży chyba do 3 roku z różnej tematyki, żywienie, zabawy, rozwój itp, poza tym wiem że kupowała sobie gazety różne a tam też to samo. Z kremem właśnie nie chce tak głupio wyskoczyć, a zresztą nie wiem czy będzie nawet używać bo przed ciążą nigdy nic nie stosowała. A pas to słyszałam opinie że do dupy, koleżanka inna opowiadała, że miała, raz ubrała i tak się zapociła pod nim że tylko się drapała i w ogóle ciężko jej z nim było no i w sumie to nawet nie wiem czy tego też jej nie oddała żeby sobie sprawdziła na sobie. Kurde już nie wiem, najpierw chciałam kupić taki koszyk podarunkowy ale tam słodycze, kawy i inne takie są to będzie stało z pół roku nim zacznie używać albo i dłużej lub mąż jej zje :) Może taki kosz owoców? Ale jakie owoce? Kurdeeeee no. Jeszcze myślałam że może jakiś fajny film na dvd jej kupie jak siedzi z małą czasami przy karmieniu długo to sobie puści na nude ale to drogie a raz obejrzy i może jeszcze nie trafie w gust. Myśle myśle i jak coś wymyśle to zaraz coś na nie mi do głowy przychodzi :(

Gość ja swojej kumpeli
kupilam malibu :D Hehe bez kitu... 9 miesiecy bez alkoholu, a jej jak na zlosc przez te 9 miechow chcialo sie malibu... Piersia nie karmila wiec odrazu wpadlam na pomysl ze malibu :D Ucieszyla sie bardzo i odrazu wypilysmy po malym drinku :)

Gość mlskldso
:) Koleżanka karmi piersią, specjalnie się pytałam jak o tym koszu myślałam

Gość mlskldso
Ooo jeszcze coś mi przyszło do głowy, bo koleżanka strasznie popękała przy porodzie to może jakieś coś do mycia łagodzące? Tylko nie tamtum rosa bo w całym opakowaniu jest drogie a nie będę przecież saszetek kupować bo jak to wygląda. Jest coś innego dobrego?

Gość ja swojej kumpeli
kup jej 2wejsciowki do kinaa na dowolny seans np. wazne pol roku :) kiedy bedzie miala czas i checi pojdzie z mezem na film a potem na kolacje :D

Gość ja swojej kumpeli
Zly pomsyl, ja tak uwazm kupc cos jej ale cos co bedzie milo sie kojarzyc :P Prezent zel intymny- nieeee!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gfdsgfdhgfdhdfhf
ghdfghdfghfghdfhdf

Gość Ja bym chciała dużą paczkę
Rafaello. :D Serio, serio.

na pewno jeżeli karmiłabym piersią nie chciałabym dostać słodyczy ani alkoholu ale myslę że dla mam które nie karmią jakiś dobry trunek nie zaszkodzi;) mi osobiście podobał sie ten bukiecik albo chciałabym też dostać tą glinkę w ramce w której można odbic stópki dzieciaczka:)

Ja bym bukieciku nie chciała (mam alergie na kwiaty)... Słodycze i owoce dla karmiącej to nie bardzo (szczególnie dla "świeżoupieczonej" mamy) Najbezpieczniej cos dla dziecka (ja chciałam i potrzebowałam kocyku i ręczników) albo np album na zdjęcia dzidziusia...