Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsenne noce

Prosze przeczytajcie!! Co o tym myślicie???

Polecane posty

Gość bezsenne noce

Jestem z chłopakiem od 4 lat. Czasem jest dobrze, czasem źle. Jak to w związkach.. Ale od pewnego czasu zastanawiam się czy on naprawdę mnie jeszcze kocha.. Niby mówi mi to po kilkanaście razy dziennie.. Ale to przecież nie tylko o mówienie chodzi.. Dziś np była sytuacja taka: Spotkaliśmy się ale na samym początku poczułam że coś wypił(dość często gdy jest po spożyciu kłócimy się) ale myślę sobie ok. Nic nie będę mówiła. Za jakiś czas tekst: Umówiłem się dziś z chłopakami. Będę wracał od ciebie o 7 dzisiaj. Coś tam mają oblewać. Mówię ok skoro się umówiłeś to idź. Pół godz nie minęło dzwoni jego telefon. Nie było mnie przy tej rozmowie nie wiem kto dzwonił, ale oświadczył mi że musi już iść. Pytam czemu, czy coś się stało? O nic.. Po prostu musi iść. No myślę ok, skoro musisz. No i na odchodne mówię żeby się odzywał żebym się nie martwiła. Powiedział że na pewno będzie. A teraz co??? Gów*no nie odzywa się. Dzwonię- nie odbiera.. Jak mnie wku*wia takie coś. Nie wiem.. Ostatnio się zastanawiałam czy nie ma kogoś na boku.. tylko dobrze się z tym kryje.. Co Wy o tym myślicie???

Gość bezsenne noce
Nikt się nie wypowie???

Gość bezsenne noce
Wypowiedzcie się

Gość bezsenne noce
Jest ktoś na tej kafeterii??? Potrzebuję z kimś pogadać.

Gość Fan(g)tasia
dziwne to jakieś... :o niech ci powie o co chodzi...

Gość babaluba
przeciez sama widzisz ze zachowuje sie tak jakby mu nie zalezalo, tzn po 4 latach uwaza ze cie ma i nie bedzie sie specjalnie starac. pewnie tolerowalas podobne zachowanie od poczatku, jak to dziewczyna dresiarza. mamy ci doradzic ze masz go rzucic? powinnas ale niegdy tego nie zrobisz

Witaj rozumiem Cie doskonale... Nie jest to mile jak sie siedzi i zastanawia co on teraz robi ( tym bardziej za tak nagle musial wyjsc i mial sie odezwac a teraz cisza. Powiem Ci ze ja tez teraz wlasnie czekam... Eh i wiesz tylko u mnie sytuacja jest bardziej skomplikowana... :/ Chcesz pogadac na priv?

Gość bezsenne noce
Pytałam o co chodzi.. Zawsze mówi, że wszystko jest ok. Nie wiem już co mam myśleć. Dzwoniłam przed chwilą do niego nie odbiera na smsy też nie odpisuje... Poradźcie coś

aha i nie zeby tam siedzial z jakimis laskami, z jakims kumplem pije piwo tylko, ale sie boi, ze bede dzwonila do niego z pretensjami ( w sumie po to wlasnie dzownie..). wiec powiem ci tylko tyle, ze faceci nie wazne w jakim wieku ale potrafia sie zachowywac jak dzieci. mnie kurwica strzela jak stad do krakowa, ale w sumie nic zlego nie robi tam.. ttlko nie chce uslyszec ze ma do domu wracac.

nie dorosl do zwiazku dawno sie znudzil toba uwierz mi a teraz szaleje sobie egoista a ty marnujesz sobie mlode lata i nie mow mi jeszcze ze bys z nim dziecko chciala...

acha a w klubach i tam dzie przebywaja faceci jest zawsze glosno takze nie ludz sie ze odbierze ......

no pewnie najlepiej do razu poradzic zeby sie rozstali, czy wy sie rozstajecie przez kazde nieporozumienie jakie sie pojawia?? wszystko jest oznaka braku szacunku dla was, a same jestescie takie swiete i nic wam sie nie zdarza przeskrobac z bezmyslnosci czasem?

ja znam na to sprawdzony sposob rob tak jak on ...dziala na 100 %

Gość bezsenne noce
Niebiesko Żółta pewnie.. Możemy pogadać jeśli masz ochote

Gość bezsenne noce
Czasem nie wiem jak mam do niego mówić, mam wrażenie że po polsku nie dociera. Boże czy to tak trudno odezwać się, zadzwonić choćby na chwile i powiedzieć, że wszystko ok? On_Love masz rację. Ciekawe jak on by się czuł w takiej sytuacji.

u mnie tak bylo ...ciezka przeszlam batalie i meki z moim i uwierzcie mi ze zdobylam sobie szacun bo nie dam soba tak pomiatac wykorzystalam rozne triki do tego aby wreszcie otwarly sie mu oczy acha i dodam ze jeszcze dziecko mamy ... zachowywal sie jak szczeniak ale ukrucilam byczkowi rozki....

Gość bezsenne noce
No my nie mamy dziecka(i chyba całe szczęście) ale tak sobie myślę, że mu ukrócę to wszystko. Chyba do tej pory za dobrze ze mną miał. Zacznę robić takie numery jak on. Zobaczymy jak on postąpi.

Gość bezsenne noce
Noo odezwał się... Napisał "kocham cię". Ale jak dzwoniłam żeby wygarnąć mu co o tym myślę, o tej sytuacji to oczywiście nie odbiera.

i wiecie wlasnie juz jak rozroznic zolze ktora nie pozwala soba manipulowac a laske ktora jak wierna psinka sluzy swojemu panu nie majac przy tym wlasnego zycia wlasnego JA ....jego nie obchodzi w tym momencie co ty robisz swietnie sie bawi ...nawiazuje nowe znajomosci milo spedza czas a ty co pewnie sprzatalas zrobilas cos jesc a pana nie ma ...??? zazwyczaj taki schemat sie powtarza gdy laska nie szanuje samej siebie bo to podstawa...

one love --> nie zawsze to dziala, ta gra na zolze, zauwazylam jak ja sie od mojego odsuwam to on wtedy tez. oczywiscie nie mozna dac soba pomiatac ale tez bycie taka zimna ryba to bzdura zeby to mialo krecic facetow.

czytlama ta ksiazke i tam jest taki rozdzial o tym jak kochana zonka robi obiad z 3 dan, facet wciaga i nie docenia a jak zolza robi parowki maczane w keczupie i on za nia lata jak glupi. Bzduuuuuuura do kwadratu.