Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hkllhlghg

LUNAPARK KRAKÓW - Pytanie do Krakusów :P

Polecane posty

Gość hkllhlghg

Obilo mi sie o uszy ze w srody jest rabat - 50% , czy to prawda ? :) Byl ktos w jakas srode i mial ten rabat?

Gość hkllhlghg
Podnosze :)

Gość gfmjhhjbk,n,m
up

Gość Magda_lenkaaaaa090909090aaaaa
Spacje usuńcie :)

Gość gfmjhhjbk,n,m
Wiem wiem, w kazdy piatek od 18-23 jest rabat dla kobiet i facetow przebranych za klobiety - 50 %, ale znalazlam w internecie plakat ze w srode tez jest - 50% dla wszystkich... I chcialam to potwierdzic :P A nie jechac w ciemno :)

Gość gfmjhhjbk,n,m
Noi w sumie tam gdzie podalas mi linka jest ten plakat i pisze ze w srode -50%, tylko czy napewno ? :D

Gość Magda_lenkaaaaa090909090aaaaa
tak :) jest dzisiaj ta znizka pytałam się koleżanki bo ona ostatnio tam była w srodę

Gość gfmjhhjbk,n,m
O to super! Wielkie dzieki :) No to dziecko bedzie mialo atrakcji co nie miara za pol ceny :)

Gość moge Ci podac niektore ceny
:P:P Bo bylam,ale jak dla mnie cena 100% to drogo. Diabelski mlyn 15 zł ( 7,5 po rabacie:) :), kula wyrzycająca w powietrze 40 zł, ten wielki krecacy sie mlot na 4 osoby 25 zeta, inne popierdulki 12,10 i 8 zł, czyli w srode sie mega oplaca;]

Gość moge Ci podac niektore ceny
oczywiscie te ceny to 100% wiec jak podzielisz na pol to tanio.Chyba sama dzis pojde:):) mieszkam obok:P

Gość gfmjhhjbk,n,m
Bylam w niedziele hehe ;) wiec znam ceny mniej wiecej :) Dlatego np. bylam na karuzeli za 12 zlotych wiec dzis mozna sie na niej dwa razy przejechac :D Ale szczerze to nie ide tam ze soba :) Zabieram siostre i syna kuzynki , ma komunie w niedziele a niemam pomyslu na prezent wiec biore go na karuzele bo bardzo chce isc ale jeszcze o tym nic nie wie :D Dowie sie przed 16 :D A pojezdzi dwa razy wiecej niz w dni powszednie :)