Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wieczny prawiczek

Mam już dość bycia prawiczkiem, a nie umiem poznać dziewczyny

Polecane posty

Gość Wieczny prawiczek

Nie sądzę, żebym mógł się jakiejś podobać

Gość samsung2010
too gejem zostan ;d

Gość zadna prawiczkow nie chce

Gość babcia taka babcia
jestem stara dupa ale moge cie rozprawiczyc jak chcesz :)

Gość kobiety prawiczkami
gardzą

Gość nie lubie dresów
gardzimy, ale tylko prawiczkami, którzy siedzą na kafe i biadolą zamiast dupę ruszyć i coś zrobić ze sobą.

Gość pomarańchowy szerszeń
idź na kurwy :classic_cool:

Gość do nie lubie dresów
wy wlasnie lubicie dresow. a prawiczki z kafe biadola, bo wiedza ze nie maja szans na fajna dziewczyne i sa tego swiadomi

Gość zabi kruk
tez jestem prawiczkiem a mam 30 lat nawet kilka dziewczyn mnie chcialo, ale ja sie ich balem - lek przed kobietami poza tym nie potrafie okazac czulosci

Gość zeby miec dziewczyne
trzeba byc ciachem

Gość dziewczyny wola 40letnich
sponsorow

Gość ja jestem prawiczkiem
i sie powiesze chyba

Gość taka jednaaaaaaa3wsa3
przestancie!!!!!!!!!! z takiego powodu sie powiesic? Chlopaki powarjowaliscie, teraz przeciez w taki latwy sposob sie mozna poznac jak nie na imprezach to nawet w necie jest tyle tych czatow tyle tych stron, nie idz na zadne dziwki !!! bedziesz tego zalowac, swoj pierwszy raz powienienes przezyc z kobieta dla ciebie wazna z milosci, zagadaj do jakis dziewczyn chociaz na forach jakis sympatia.pl, fotka,pl nasza klasa czat.wp.pl i w owgoe tyle tegto 3 maj sie

Gość do nie lubie dresów
problem w tym, ze prawiczkow zadne nie chca

Gość do prawiczków rada
idzcie na balety , wypijcie kilka głębszych aby nabrac smiałosci i zagadajcie do jakiejs dupy najlepiej takiej , która juz kilka głębszych ma za sobą

co to za glupota ze praw3iczkow zadne niechcą??????? Ja mam chlopaka ktory niestety nie jest juz prawiczkiem i bardzo mi jest z tym zle, wolałabym zeby byl prawiczkiem zeby to ze mna przezyl swoj pierwszy raz nawet nie wyobrazacie sobie jak mi to przeszkadza ze on przedemna mial inne bardzo mnie to boli czasem czesto tak mam ze codziennie w nocy przez to placze i niechce mi sie przez to zyc wiem ze niektorzy mysla ze mam blachy b problem ale to mnie naprawde bardzo boli bo chcialabym byc tą jego jedną jedyną z ktora sie kochal... boli to ale nic nie poradze, wiec nie gadajcie bzdor ze prawiczkow zadna niechce!!!!!!!!! oddalabym wszystko zeby chlopak z ktorym jestem kocham go bardzo zeby on mial ze mna swoj pierwszy raz, on tez by tak chcial ale nie moze cofnac czasu, mysle ze dla dziewczyny ktoreą poznacie to ze jestescie prawiczkami bedzie piekne

taka jednaaaaaaa3wsa3 przesadzasz i to bardzo. Mój były chłopak miał już przede mną kilka dziewczyn. Ale czy to coś zmienia? Heh a ogólnie to prawiczki to świetna sprawa :P fajnie jest kogoś uczyć :)

czemu mowisz ze przesadzam? mnie to naprawde boli ; (

Gość do nie lubie dresów
prawiczki wola dziewice a dlaczego malo ktora ich chce? bo prawiczek po 20stce to czesto pryszczaty okularnik i brzydal

Jest kilka profesjonalnych poradników dla facetów. Przeczytaj. Moi koledzy bardzo je sobie chwalą i raczej nie mówią o tych poradnikach. Takie męskie tabu.

Jesuu ale mnie wkurzają te topiki o prawiczkach!Jak można być taką ciotą i nie miec dziewczyny?Zamiast się użalać nad sobą wez się w garsc a nie biadolicie tu jeden z drugim.Nowa fryzura,ciuchy,troche wiary w siebie.Nawet jesli nie jesteś odważny to udawaj,że jestes.Nikt nie zauważy różnicy

Gość a po co ktorejs
prawiczek

Gość krokodylko te poradniki
to sciema

Gość PokoLokoGangster
to spróbuj na przeznaczeni.pl. Tam jest pełno dziewic , do wyboru do koloru. Może jakąś znajdziesz. A jak ci się bardziej poszczęści to może zapiszesz się do jakieś kółka różańcowego i będziecie odmawiać zdrowaśki. :)