Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani walentyna

czy faceci lubia wyzsze od nich kobiety?

Polecane posty

Gość effy.
"nie lubie dresów" mutant to cie chyba robił :o

Gość niski facett.
trudno powiedziec . Niektore wysokie kobiety mi sie podobaja , ale nie ze wzgledu na ich wzrost , a charyzme . Maja cos w sobie . Ich atrakcyjnosc zalezala od sposoby bycia i ma nic wspolnego ze wzrostem . sa interesujace wysokie jak i niskie dziewczyny .

nikogo nie obrażamy,po prostu ludzie powinni sie wzrostem dobierac,bo takie półmetrowe różnice to śmiesznie wyglądają :-D

Gość pani walentyna
racja, ze smiesznie taka roznica wyglada ale jesli sa szczeskiwi to tylko pogratulowac :) ale wlasnie, w takim razie te 5 cm roznicy to co to jest :)

Ludzie powinni dobierać się wzrostem???? Hahahahah:) Śmieszne to trochę...mój mąż mający prawie 2m wzrostu, dobrze zbudowany mężczyzna i gdybym ja nie była wysoką kobietą, a niską, filigranową kobietką...a byłaby między nami taka więź i super szczere uczucie jakie mamy obecnie to szczerze zwisałoby mi czy ktoś na mnie patrzy, czy jesteśmy obiektem wyśmiewisk...świadczy to tylko o kulturze osób patrzących i komentujących ;(

Gość pani walentyna
niektorzy z tych samych powodow sadza ze kobieta nie powinna byc wyzsza!

Wydaje mi się, że jednak wolą niższe... Ja wolę wyższych panów. Między mną a moim partnerem jest 15 cm różnicy i jest ok. Ale tak mi się wydaję, że najwygodniej, jak mężczyzna jest wyższy o jakieś 5 - 10 cm. Ale Autorko, jak Ci się facet podoba, to wzrost nie powinien stanowić bariery! Więc... cała naprzód :)

Gość czarna,co sie tak
wsciekasz? wyluzuj

Gość 198cm
Chyba nie lubię. Nigdy żadnej wyzszej ode mnie na żywo nie widziałem.

Gość młodzi faceci są tylko wysocy
Osobiście uważam, że młodzi zdrowi faceci we wieku 18-25 lat NIE SĄ niżsi niż 170 cm wzrostu. Jest co prawda taka jedna osoba, mieszka w Bydgoszczy. Koleś ma 25 lat i ma poniżej 170 cm (dokładnie ma 169 cm!!). Oczywiście jest sam, nie ma żadnej laski, nie może zrobić prawa jazdy. Taki wzrost dla faceta to istne inwalidztwo, ale co zrobić. Na szczęście tylko on jeden ma taki problem bo reszta ma powyżej 170 cm :) W tym przedziale wiekowym oczywiście!!

Z tymi inwalidami to nie przesadzajmy :/ - to nie jest inwalidzwto!!!! Inwalidą umysłowym to chyba Ty jesteś z takimi debilnymi wyznacznikami:(.. Skąd się tacy ludzie biorą...

Bo Chince to zajebane zolte skurwysyny do diabla z nimi.

Nigdy ich nie lubilem powinno sie ich w Polsce lapac i deportowac bo to dzikcy debile