Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewela1777

solarium

Polecane posty

Czesc. Ile musze razy chodzic na solarium po 10 minut aby byc juz opalona?

Gość ddggd
10 razy dwa razy w tyg

Gość sewerynnn
wogóle tam nie chodz bo sie spalisz

to zależy od cery i karnacji,ja mam dość ciemną karnację i bardzo podatną na opalenie i jak pójdę 2 razy po 6 minut to starczy,bo jak dłużej poleżę to jestem za ciemna,a raczej za pomarańczowa.Jak ktoś ma bladą cerę to odradzam chodzić często na solerium i nie po 0 minut,ale mniej,bo można się popalić,albo wyjść z solarium różowym jak prosiaczek :)

nie nie absolutnie chce nabrac delikatnej opalenizny nie chce byc pomaranczowa jak inne.

Gość jak talalalaaaaa
tez chcialam lekkiej opalenizny na wesele i poszłam pierwszy raz na 5minut i juz czułam,ze mnie złapało, drugi raz na 8minut i ładnie się opaliłam więcej nie poszłam bo by mnie spaliło chyba a i tak ledwo te 8minut wytrzymałam..

dziewczyny bylam w poeniedzialek na solarium 5 minut pozniej w srode na 7 i mam plecy cale czerwone i poliki do dzis:;/ szczypia bardzo przeciez 7 minut to bardzo malo

Gość Czekam i kocham
To zależny właśnie od karnacji i od podatności.... Ja miałam taka opaleniznę rok temu w wakacje... ale ja to musiałam się nachodzić, niestety nie mam takiej podatnej skóry jak wy...Ja musiałam wykupić karnet na solarium leżące 100 min, później na stojące 50 min i dodatkowo czasem sobie poszłam do innego ale to okazyjnie bez karnetu....U mnie z opalenizną bardzo trudno :(:(:(:(