Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moralniaczka

ale mam kaca moralnego ;/

Polecane posty

Przespałam się z facetem o 9 lat starszym i to w aucie na parkingu. Znamy się od 2 miesięcy i nie raz mnie odprowadzał po imprezie do domu, całowaliśmy się itp. Najgorsze jest to, że co tydzień się widzimy na imprezie, rozmawiamy itp. A w tygodniu się w ogóle nie odzywa ;/ teraz też obiecał, ze się odezwie, a milczy ;/ ale mam kaca moralnego....

Gość fajalkjfajf
a skad jestes? moze ze mna tez sie przespisz :)

Gość boś głupia
trzeba było gaci pilnowac, wyszłas na łatwa. Udawaj, że nie pamiętasz i nikomu nie mów! a z chłopakiem lepiej w ogóle nie gadaj, co za wstyd...

znalazł laseczkę do ruchania weekendową... i taki się nie zmieni w weekend "kocha" w tygodniu Cię nie zna....

Gość buuuuhjjkknbb
nic dziwnego ze masz kaca..kazda wykorzystana seksualnie tez by go miała

Gość natręt
spoko, juz jego kumple wiedza, ze wystarczy cie do auta zabrac a Ty juz dupki nadstawiasz ! oczekuj niezlej kolejki do obsluzenia ! :D a ladnas chociaz ?

skoro ja jestem łatwa, to on również :) Ja byłam trzeźwa, a on nie do końca. Chciałam tego, ale w sumie teraz zaluję, ale czasu nie cofnę mówi się trudno

czemu się tylko kobietę oczernia? przecież mężczyna wychodzi na takiego samego jak kobieta

Gość natręt
pies nie wezmie jak suka nie da dlatego o kobiecie mowa :)

Gość Bronek z Bielawy
luzik, jeszcze nie raz puscisz sie z kims w samocodzie, przywykniesz do tego, kwestia czasu :D

najpierw pozwoliłaś żeby pizda rządziła tobą, a teraz masz kaca?:O i może nic by nie było w tym aż takiego złego, ale przespałaś się jak ostatnia ogólnodostępna, na parkingu w aucie, a on się nawet nie odezwał. Great:P

Gość olinena
dajcie jej spokój jej dupa i robi z nią co chce

Gość aleśta prostaki
jak czytam takie marne teksty - jak suka nie da to pies nie weźmie , to wybaczcie ale tylko jedno słowo mi się na myśl nasuwa - co za prostactwo...to wy panowie jesteście psy, które tylko czjaą się na suki ? chyba normalni ludzie inaczej do tego podchodzą - chciała tego i on też, zrobili to tam, gdzie im pasowało, ma moralniak bo może wyobrażała sobie teraz inne relacje.... Swoją drogą panie nie dawać przed ślubem bo jakiś prostak wam potem rzuci, że jesteście sukami buhahahaha...

"aleśta prostaki " masz rację, ja zrobiłam to bo tego chciałam i on też, on na mnie działa i ja na niego też. Wcześniej z nim rozmawiałam o tym, nie był to impuls. I zapewniał, że się odezwię itp, a ja mu zaufałam, a jak zwykle się sprzyłam. Po wszystkim jeszcze z pół godziny siedzieliśmy, rozmawialiśmy, przytulal mnie. I w życiu nie spodziewałabym się, że tak sie zachowa, że się nie odezwie

ale masz problemy :-o ja całkiem niedawno dymałem pewną panienkę na parkingu przy autostradzie do Poznania... tylko skończyliśmy i z auta obok ( busa z przyciemnianymi szybami ) wyszło dwóch facetów na papierosa.. bardzo szybko ewakuowaliśmy się z tego trefnego miejsca... notabene jechaliśmy na festiwal do Jarocina :classic_cool: fajnie było i zero moralniaka , ani ona ani ja :classic_cool:

masz rację! po co żałować. Mi chyba jedynie chodzi o to, ze boli mnie, że się nie odezwał, a jak trochę się nakręciłam i moze zaurczyłam i wyobrażałam sobie cos wiecej? albo po prostu jakiś kontakt, a nie takie olanie;/

Gość CCC...
Nie powinnas mieć kaca moralnego.Daj spokój. No a kazdy facet ,to zwykły smiec.Nie dziw się,że dupek sie nie odzywa. Ty Drzewiecki to tak się nie chwal.

Gość aleśta prostaki
spokojnie...może on też ma kaca moralnego ? może nie wie jak się teraz zachować ? zobaczysz jak postąpi przy najbliższym spotkaniu...jak oleje to skwituj, że zachował się jak zwyczajny ruchacz, a miałaś o nim inne zdanie...i daj sobie spokój

dokładnie i tak zrobię :) ja nie żałuję, bo od dawna chciała się z nim przespać ;) (tylko boli mnie jego zachowanie) więc jak się z nim spotkam, bo powiem mu po prostu, że mi coś obiecał a jak sie zachował, jak gówniarz! a jest tyle ode mnie starszy. a żalować nie mam czaego, byłam trzeźwa i chciałam tego ;)

Gość boś zwykły kundel

ale ja się z nim spotkam w knajpie jeszcze nie raz, bo chodzi do tej samej :) A po drugie ma wobec mnie pewien dług i napisalam mu teraz o tym i normalnie odpisal (ale nie poruszalam tamtego temutu, bo po co przez smsy, lepiej wprost jak sie spotkamy)

Gość jkfkgg
Daruj sobie kaca, już po fakcie, ważne żebyś się zabezpieczyła, i hulaj dusza, w końcu masz jedno życie i szkoda dupy na jednego faceta :)

ale jednak dymanie sie w aucie ma w sobie coś z .. szybkiego numerka w lesie z tirówką :classic_cool:

Gość racja hahahaha
faceci uganiają się jak psy za babkami, to po co oszczędzać piczę dla jakiegoś jednego szczeniaka? piczka nie mydło :] nie wymydli się

Gość racja hahahaha
drzewiecki ty to chyba płacisz za seks dziwkom i z tej złości pierdolisz takie farmazony :x

a to wszystko to jest życie, a my kobiety mamy to do siebie, że łatwo nam zawrócić w głowie niestety ;/ Bo ja chciałabym być z nim, ale on zapewne tego nie chce, o czym świadczy jego zachowanie, więc muszę się z tym pogodzić. I może go unikać i zbliżeń z nim, żeby nie cierpieć....

a chyba nic nie mogę zrobić, żeby on ze mną był.... ale z drugiej strony musiało go coś ciągnąć do mnie skoro te sytuacje były...

w weekend pewnie będzie się chciął znowi zbliżyć nie daj się traktować jak weekendową dziwkę za przeproszeniem... na siłę nikogo nie zmusisz żeby Cię kochał..