Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chupa-chups grand

Głosujemy na Kaczyńskiego bo reszta to dupki

Polecane posty

Gość Chupa-chups grand

Nie rozumiem ludzi, którzy chcą głosować na Komorowskiego... przez on ludzi ma za nic. Kaczyński będzie przynajmniej chciał dobra Polski, tak jak jego brat, który usuwał ustawy niekorzystne dla naszego kraju. A Komorowski będzie chciał sprzedać wszystko co nasze, Narodowy Bank Polski nawet już chcą sprzedać. Przecież sama nazwa wskazuje że to Polskie, nasze a nie np. Niemców... Mimo że mam dopiero 18 lat naprawdę czasami się dziwie osobom starszym którzy tego nie widzą.

Gość ja nie będę głosował
na kaczyńskiego, bo on już nie żyje

Gość proszę Was narodzie ....
Tylko Jaro :) Na Komorowskiego ,aż żal patrzeć :D Co dopiero głosować :o

Gość septoleteekaczka
tego k************* nie usuną, a jak! Moje wpisy tak, bo jestem za PO

ty jesteś dupkiem -----> Jakbyś pomyslał to byś wiedział że ten wypadek to spisek PO. Przekupili Rosjan żeby im pomogli , z resztą im też było to na rękę

Gość proszę Was narodzie ....
germanotta Nie radzę generalizować :o Mam wyższe wykształcenie, ze wsi nie pochodzę i oddam głos na Kaczyńskiego :) Komorowski i jego świta ---->mdliiiiii

Gość ze wsi mają kontakt
głównie przez internet!to dlatego tu tyle zdesperowanych kaczoidolów-co inny to bardziej kocha jarka....

Gość mikassa piła
Ja Wam szanownym INTELIGENTNYM kafeterianom napiszę tak: Komorowski już się zaprezentował jako prezydent. Mógł skosztować tej pozycji po śmierci Lecha K. Jedyny plus dla niego to taki że ma żonę. Po drugie nie może być władzy absolutnej w Polsce. Premier z PO i prezydent z PO nie doprowadzi do niczego dobrego. Zostawią Polskę w tyle, albo- oddadzą nas innym krajom (czyli właśnie sprzedawanie naszych siedzib). Poza tym Komorowski już zaczął atak osobisty na PiS i Jarosława. Taki początek wyborów? No braw proszę pana. Czyli mamy się spodziewać od Komorowskiego agresywnej prezydentury? Jarosław Kaczyński byłby pierwszym prezydentem bez pierwszej damy. Polsce potrzebny jest balans partyjny. Jarosław może i trochę pograł na naszych uczuciach jeśli chodzi o kampanię, ale nie atakuje innych kandydatów. Podejrzewam, że starałby się dorównać swojemu zmarłemu bratu. Należy dać szansę PiS-owi uważam. Ktoś wykształcony powiedział mi: jeśli Kaczyński zostanie prezydentem to PiS będzie podstawiał kłody PO i na odwrót. Ja uważam inaczej. Musi być balans. PO nie może przejąć władzy absolutnej. W przeciwnym razie to złagodzenie stosunków i wspólna polityka rządu pokierowana emocjami po katastrofie ( przecież nie miało być już sporów) będzie niemożliwe.

taaaaa balans partyjny , nie można przepchnąć żadnej ustawy, bo zara veto

Gość doli mo ted
PO już miało swoje 5 minut i jakoś nie zauważyłam zmiany na lepsze w państwie. Tuska lubię, uważam że się stara (albo tak dobrze udaje). Ale Komorowski nie nadaje się kompletnie.

Gość 1500 postów dziennie
Jarek chce wygrać wybory nie pokazując sie wyborcą na żywo czego można sie spodziewać po takim kandydaci:O ide oddać pusty głos albo ewentualnie w 2 turze na Komorowskiego bo mądry facet co prawda bez jaj trochę ale zawsze lepsze mniejsze zło

Gość ale sytuacjaa
jarek co nie powie i co nie zrobi to bedzie że wykorzystuje katastrofe w smoleńsku

Gość doli mo ted
już nie wspomnę jak przysypiał na uroczystościach żałobnych po katastrofie... jeszcze wstydu bym nam narobił za granicą, schlał się czy co :O

Ja jestem przekonany że ten wypadek 10 kwietnia to właśnie spisek PO był. Za duzo mieli do ukrycia i podobno lada chwila miało to wyjść bo kaczyński zebrał pewne kompromitujące dowody na temat PO

Gość ze wsi mają kontakt
Mika....ty startuj!!!!geniusz politologiczny!nie nadużywaj tylko słowa uważam,bo chyba raczej nie......

Gość doli mo ted
no właśnie Jarek ma trudniej, a jego wszyscy atakują. Ja zagłosuję na niego i wcale nie kieruję się emocjami bo co innego żal i rozpacz a co innego polityka.

zdjęcie do cv -----> jakie masz wykształcenie? , bo jak gimnazjalne to takie poglądy nie są dla mnie zaskoczeniem u ciebie

Gość żal mi Jaroszego ...
Przecież Komorowski to cień Tuska :( Bliźniaka Tuska nie przeżyję :D Wolę naturę czyli bliźniaka Kaczyńskiego :D

Gość chamica podwórkowa
wyborcy komorowskiego to osoby ze wsi lub malych miasteczek ktorzy wyemigrowali do miast studiują na platnych uczelniach za jaja i kury i mając licencjat obwieszczają że mają wyższe wykształcenie

Gość kkorwinnnnnnnnnn
Ja glosuje na Korwina-Mikke

Gość Zim=na21
loading bay najpierw się myśli później się pisze!

germanotta -----> Wykształcenie nie ma nic do rzeczy. A tak swoją drogą to co ? Pewnie nadal myślisz że to przypadek bo tak telewizja nam wmawia :D

wykształcenie ma do rzeczy , niestety , przykro mi że ci się nie udało, to typowe dla lektoraty pisu wszędzie wietrzyć spiski

Gość Zim=na21
Wy tylko o tym, że "o jak On wygląda, przecież nie może taka osoba reprezentować naszego kraju", ja na przykład mam głęboko gdzieś co inne kraje o Nas myślą, bo zawsze mieli i mieć będą Nas (Polskę) w D U P I E... Komorowski sprzeda Polskę do końca, a mi się coś takiego nie podoba.

Gość ukulelelelelelele
Komorowski to tylko "strażnik żyrandola", nic więcej. Taki Nikoś Dyzma - "bądź prezydentem, a my będziemy faktycznie rządzić". germanotta ---> w sumie interesuje mnie, czym Komorowski tak ci imponuje? Jesli możesz, to napisz coś na ten temat, bo to naprawdę może być interesujące. Nie popieram polityki Kaczyńskiego w całej rozciągłości, ale uważam, że jest to jedyna osoba, która chce coś zrobić dla tego kraju - niestety, nawet jak zostanie Prezydentem, będzie blokowany skutecznie przez PO i przedstawiany w mediach jako stary, psychicznie "nie tego" kawaler (no, chyba że wcześniej zginie, to wtedy nagle nawet najbardziej szczekające na niego psy zaleją się rzewnymi, fałszywymi łzami). Tak więc mając świadomość, jakie Kaczyński dostałby wiadro pomyj, gdyby udało mu się zostać prezydentem, uważam, że lepiej, by nim nie został. Temu krajowi i tak nikt już nie pomoże, skoro zamieszkują go tylu bezmyslnych i bezrefleksyjnych durniów....