Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnuczek swojej babCi

nie lubie radia maryja i telewizji trwam ale lubi je moja

Polecane posty

babcie w ponidziałek przychodzi mi renta i chciałem kupic babci radioodtwarzacz za 250 zł i tak mi teraz przyszło do głowy że za tą cene mugłbym jej kupic satelite do odbioru telewizji trwam tylko niewiem ile dokładnie mnie to wyniesie może orientuje sie ktoś z was jakie sa tego koszta i najlepiej jak by odbierało też inne kanały wiem ze ojciec rydzyk oferuje takie cos ale wiem też że to moze byc naciągane i wolał bym kupic taka satelite gdzieś indziej tak aby odbierała też inne kanały doradzcie coś prosze

zadzwoń do radia i się zapytaj ja bym wolał kupic jakąs inną satelite która też by odbierała telewicje trwam mam ją na swojej kablówce więc wiem że darady ją odbierac z pominięciem ojac rydzyka (tak by chyba było taniej)

bmblondyn doradz mi co jak sie na tym znasz np czy trzeba płacic miesieczny abonament czy nie i ile kosztuje taki zestawa

miałem dekoder polsatu chyba z 5 lat temu i odbierałem trwam bez problemu,założyli nam kablówkę i teraz straciłem kontakt, po prostu nie intesesuje juz mnie tv satelitarne

Gość nie słuchaj się
BMBLONDYNA -to debil.jak on Ci doradzi to babka zamiast Rydzka bedzie słuchała lub ogladała sex