Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emil i Ida

Sluchajcie, czy ma któraś może naścienny wiszący przewijak z Ikei?

Polecane posty

Gość Emil i Ida

Jak w temacie. Macie może taki przewijak z Ikei (z serii Gulliver) mocowany do ściany, ze składanym stelażem? Dobre to jest? Sprawdza się?

Gość Emil i Ida
Podnoszę! Jest tu dziś może jakiś właściciel takiego czegoś? :)

Gość Emil i Ida
Tak już sekundkę. :)

Gość aaabcia
a po co ci to cos, pouzywasz to max. 2 lata i trzeba bedzie wymontowywac...

Ja taki miałam,i byłam nawet zadowolona.Zajmował mało miejsca i był solidny.Niestety sprzedałam go.

Gość Emil i Ida
No to wygląda on tak: http://www.ikea.com/PIAimages/83082_PE209220_S4.JPG Zależy mi na takim kompaktowym rozwiązaniu, bo mam małe mieszkanko i bliźnięta w drodze. Myślę go przytwierdzić do ściany nad łóżeczkiem w sypialni dzieci, albo w łazience.

Dokładnie miałam taki,tylko ,że granatowy.................. "Cóż trzeba więcej,gdy marzenia się spełniają" Mikołaj 19.09.2001 Patrycja 23.04.2007 Szepnij swojemu śpiącemu dziecku do ucha" Kocham Cię"

Gość Emil i Ida
Jackpot, a jak długo służył? I czy jest dużo miejsca w tych kieszeniach nad głową dziecka (ile pieluch wejdzie, itd.)? I czy jest na nim miejsce na położenie np. dużego plastikowego dozownika na chusteczki jak obok leży dziecko? Tj. mieści się?

Oo Dziękuję,właśnie chciałam,żebyś wkleiła linka bo coś mi nazwa mówiła,ale nie mogłam skojarzyć . No do rzeczy : Moja siostra ma taki i sobie chwali,ja teraz jak urodziłam nie chciałam takiego bo mi się jakoś nie podoba,ale moja siostra jest zadowolona. Ja mam taki "zwykły" na łózeczko nakładany ;) Pozdrawiam ;)

Gość Emil i Ida
No i napisz mi jak z jego jakością? Nie psuł się? Ładnie się otwierał i zamykał? Nie zżółkł? Nie skrzypiał?

Gość Emil i Ida
Dzięki milimetrowa. :) A czy byłabyś w stanie odpowiedzieć na któreś z moich pytań u góry odnośnie używania go w praktyce?

No tak : Miejsca jest sporo nad głowką maluszka ale obok jak położysz dziecko to spokojnie mogłabyś polożyc jeszcze jedno :D Jest praktyczny.. Jak długo służył ? Mojej siostrze jeszcze słuzy a dziecko ma 1,5 roczku i jak bedzie nosiło pampersa nawet rok to i tak bedzi słuzył . Także polecam.

A ile pieluszek się mieści do tych kieszonek to cięzko mi powiedzieć bo siostra dokłada "na bieżąco" Pozdrawiam ;)

Gość Emil i Ida
Up! :) Zastanawiam się, czy jeśli go kupię, to powinnam jeszcze na wszelki wypadek nakładać na niego co jakiś czas takie jednorazowe podkłady do przewijania Bella Happy? Takie jak to: http://www.bebesklep.pl/_var/gfx/caea45c26887baad802b0d253de8a6de.jpg żeby mi ta biała ceratka nie zżółkła jak któreś z maluchów popuści?

Gość Emil i Ida
O dzięki! 1,5 roczne dziecko jeszcze się mieści? I ten stelaż wytrzymuje ciężar? O! To super!

Szczerze? Raczej Ci nie zżółknie to taki praktyczny,że tylko wytrzesz a śladu nie bedzie, zżółknąc by mogła jakby te siuski były na tej ceratce jakiś dłuższy zcas a tak to jak szybko przetrzesz to nie bedzie sladu ;)

A Moja siostra kupiła go właśnie z takiego powodu jak Ty,bo nie ma duzego mieszkania. Moja siostra powiesiłą to na ścianie i wcale to nie "szpeci " pokoju .

Gość Emil i Ida
Tak tylko przeszło mi to przez myśl, bo w necie widziałam takie zdjęcie i na nim widać jakby rzeczywiście trochę ta ceratka przyżółkła: http://www.cree8ive.com/personal/bebe/images/040308_diaper.jpg PS Wygląda na to, że się troszkę trzepnęłam z jego nazwą, bo to jest Ikea Antilop, a nie Gulliver. Przepraszam. ;)

Gość Emil i Ida
A jak go zamyka, to jak to wygląda? Taka biała druciana krata jest od spodu, tak? Mówisz, że nie wygląda źle?

Powiem Ci,że to chyba jest coś polożone bo nie wierzę,że jest to tak zzółknięte .A jak się zamyka to takie druty jakby ;)

ja tez taki kupilam ale jeszcze nie zamontowałam. co myslicie o montazu w łazience? mi sie wydaje to b. wtgodne, bo nie trzeba bedzie latac z obsranym maluchem z pokoju do łazienki zeby go umyc, nie bedzie smrodu w pokoju, no i po kąpieli od razu na przewijak, tez nie trzeba bedzie z golasem biegac. a moja mama twierdzi ze to głupi pomysł, ale argumentów nie ma. akurat mam wolna sciane nad toaletą wiec przewijak akurat tam sie ładnie wpasuje.

Gość Emil i Ida
Dzięki bardzo za pomoc milimetrowa! ;)

Gość Emil i Ida
Tilli ja też się jeszcze waham i nie wiem gdzie go zawiesić. Myślę o łazience (centralnie nad pralką, albo nad koszem na bieliznę), albo o pokoiku dziecięcym, tuż nad łóżeczkami. Chcę kupić jeden taki przewijak na parkę bliźniąt. :)

Gość Emil i Ida
Wiem, wiem. :) Znam je, ale ja potrzebuję czegoś naprawdę kompaktowego i nie zabierającego przestrzeni z łóżeczka, bo na początku zamierzam trzymać dzieci w jednym łóżeczku ułożone jedno obok drugiego (w układzie horyzontalnym), tak że nie mogę go niczym zastawiać. Wówczas zyskam na jakiś czas troszkę przestrzeni w ich pokoiku, aczkolwiek pewnie nie na długo... :)

Gość Emil i Ida
Bardzo ci dziękuje raz jeszcze. ;) I pozdrawiam serdecznie!

Emil i ida A jeśli mogę się zapytać to w którym tc jesteś ? Jaka płeć maluchów ?