Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsaddasdsad

jak czesto wietrzycie w domu?

Polecane posty

Gość sdsaddasdsad

Ile razy dziennie wietrzycie pokoje w domu? i czy otwieracie na oścież czy lufcik? czy macie okna rozszczelnione? napiszcie jak macie zimą, latem, i taką wiosną jak teraz

Gość eric a co uważasze że to kicha
jak śmierdzi to wietrzę :classic_cool:

od wiosny do jesieni mam cały czas uchylone okno (uchylne) w zimie co najmniej raz dziennie, w kazdym pomieszczeniu, w kuchni cały czas, jak gotuję

jak jest ciepło,to cały dzień okno mam otwarte w każdym pokoju. jak jest zimno,to uchylam okno na jakąś godzine.

Gość bfdcx fb
sypialnia - uchylone całą noc za wyjątkiem większych mrozów kuchnia - rozszczelnione zawsze, uchylone podczas gotowania łazienka - wentylator zewnętrzny plus wietrzenie w razi zaparowania lub złych zapachów ogólnie wietrzę dużo i często latem okna otwarte prawie cały czas

Gość codziennie rano
po przebudzeniu otwieram okna. Latem mam pootwierane cały dzien, wiosną rownież bardzo często

Gość K-D.
Wietrzę dużo,bo lubię świeże powietrze w domu. Sypialnie wietrze od rana (otwieram drzwi na taras) i tak do wieczora-przed snem zamykam. Czasami wieczorem,żeby ułatwić dziecku zasypianie uchylam okno. Uchylam okno w kuchni często w ciągu dnia a zawsze gdy gotuję. Uchylam okna w łazienkach i toalecie w ciągu dnia. W salonie też uchylam okno lub dwa gdy wychodzę do pracy,po przyjściu z pracy zamykam. Bardzo lubię świeży, wywietrzony dom. :-)

Gość ghjkuyrfv
lato- wiosna okno zawsze uchylone plus wietrzenie, robienie przeciagu min 1 x dziennie w zimie mam rozszczelione okna i wietrze min 2 x dziennie

Gość sdsaddasdsad
znam takich ludzi co wietrza tylko raz w tygodniu i to tak z godzine :O