Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadowolona z siebie desperatka

Nasze małe sukcesy

Polecane posty

Moim dużym osiągnięciem jest to, że nie jem słodyczy od 92 dni, założyłam sobie 100, ale zdecydowałam już do nich nie wracać. Rzuciłam palenie 2 lata temu Uprawiam sport od 2 lat i mam wymarzoną sylwetkę Przeprowadziłam oczyszczającą kurację w specjalnym ośrodku Czuję się jako nowo narodzona Znalazłam zajebistą pracę i udało mi się skończyć szkołę językową, a jeszcze 3 lata temu uważałam że za chiny ludowe nie nauczę się języka.

zapomniałam dodać że to mega wyzwanie dla mnie było i każdy się śmiał że nie dam rady a jednak się udało :) a mówią że cuda się nie zdarzają :)

Gość to i ja się pochwalę
moim największym sukcesem - jest mój syn, którego miało nie być gdyż ginekolog stwierdził że mam PCO i moja owulacja to jak russian roulette :-) również ukończenie studiów na renomowanej uczelni oraz szkoły językowej za granicą - kiedy w szkole podstawowej wychowawczyni zawsze uważała że ja i moja koleżanka nadajemy się wyłącznie do sadzenia kwiatów i sprzątania boiska :-D również rzuciłam palenie - a paliłam 17 lat ponad 1,5 paczki na dzień - szczerze przyznam, że zajście w ciążę i chęć posiadania zdrowego dziecka ułatwiło mi realizację tego zamierzenia znalezienie pracy (i Szefa) swoich marzeń, po kilku etatach w różnych firmach, po przejściu wielu perypetii z różnymi szefami i ich dziwactwami i jeszcze wiele wiele takich malutkich sukcesów o których już nie napiszę :-)

Gość zuzul
Podziwiam :) Mój zapał gaśnie tak szybko jak szybko się pojawia niestety. Aktualnie próbuje się nauczyć ruskiego. Mam cały bok szafy przy biurku obklejony samoprzylepnymi karteczkami z cyrylicą :D

Gość to i ja się pochwalę
mam znajomego który codziennie!!!! wstaje o 5 rano, czy to weekend, czy wigilia, czy nowy rok i przez 1,5 godziny uczy się sam języków obcych. Najpierw było to włoski, potem francuski, następnie angielski, teraz hiszpański. Dodam, że to facet po 50-ce, ale fakt faktem, te których się uczył do tej pory ma w jednym palcu. Nie lubi marnować czasu, nawet tego podczas jazdy samochodem do pracy, także wówczas w jego odtwarzaczu leci CD z kursem językowym. Zazdroszczę samozaparcia i dyscypliny, w tym zakresie to dla mnie wzór!