Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma znaczenia

zdradza znowu :(

Polecane posty

Gość nie ma znaczenia

zdradzał przed ślubem, zdradzał nie cały rok po ślubie, minęły trzy lata chyba znowu :-(...a ja głupia baba jestem nadal...błagam napiszcie i osądźcie...nawet mnie zwyzywajcie...że jestem chorą laską...

Gość no jedyne co moge
doradzic to nie sypiaj z nim bo syfa złapiesz

Gość brak magnezu potasu i wapnia
jak zdradzał to nie będzie miał skrupułów by zrobić to ponownie. miej trochę szacunku do samej siebie

Gość xzxzzcxc
Jestes dobra zone, wszystkie kobiety powinny brac z Ciebie przyklad a kazda ktora Cie wyzwie jest szmata.

Gość nie ma znaczenia
taa...chora jestem...i tyle...na głowe mi padło...kiedys taka nie byłam...daję po sobie jeździć emocjonalnie...bo on chyba myśli, że jestem półgłupia jakaś...a ja cały czas wybaczam....zdaje się nie zauważać, nawet mnie mi za złe, że wypominam "stare czasy" do których się nawet nie przyznał...teraz przyznaje się w wyrzutach do mnie...ale masakra...słów brak...jestem psychiczna...jestem chora na głowę...inaczej sobie tego nie wytłumaczę, że nadal z nim jestem...porażka

Gość MilkCat
ja mam dopier 20 lat a cały czas mam schizy, że mnie chłopak zdradza. Niestety nie potrafię uwieżyć w to że jest taki który tego nie zrobi:( a i w tą i w ta strone jest źle

Gość zła kobietkal
a mnie jeszcze zaden nie zdradzil ani nie rzucil, za to ja wielokrotnie

Gość Numer karty i to wlasnie
trzeba ci troche wiary w siebie i trzeba ci o siebie walczyc, i o wlasny szacunek

Gość nie ma znaczenia
nie wierzę już w wierność kobiecą ( mam znajome zdradzjaące) , ani w męską ( też zdradzają)...może lepiej byc zdardzajacym?...ale jakoś nie stać mnie na zdradę...to do cholery mój mąż...ale dlaczego ja tak myślę/ toż on mnie zdradza notorycznie...j

Gość zdradzał przed ślubem,
i w tym momencie trzeba było znajomośc zakończyć

Gość nie ma znaczenia
to, że zdradzał przed ślubem dowiedziałam się trzy lata po slubie :-////a potem rok po slubie, kolejne zdrady....wiem o roku...i on wie, że wiem :-/...a teraz znowu :-(...kobieta zdradzana wie, jak się zachowuje w tym czasie jej przyszły mąż, mąż....ze mnie kpił wtedy i kpi nadal...nie intereseuje go nasze życie...ma gdzieś , czy mam pieniądze...za co żyć...muszę pożyczać...cóż. takie życie, prawda?...dam sobie radę

Gość nie ma znaczenia
mam wszystko gdzieś...dam sobie radę....boli strasznie...dlatego potrzebujęmotywacji...zwyzywjcie mnie, ze jestem głupia, nieżyciowa, że nadal kocham nie wiadomo dlaczego i po co...może to da mi do myślenia...moje przyjaciółki tylko osądzają za miast kąpnąć mnie w dupę

Gość masz dowody rozwod i juz

Gość pusizzzz
nie wiem po co z nim jestes? nie kocha cie a ty jego tak, co to za zwiazek ?:o

Gość nie ma znaczenia
cóż , zakochałam się i mówił, że mnie kocha...cóż, kochałam, kiedy mówił, że mnie kocha, a zdradzał... wyszłam za niego za mąż, sądząc, że to w końcu wartościowy człowiek w moim życiu,,, teraz wiem, że zawsze mnie zdradzał....oddałabym swoje życie za niego....dowiedziałam się, zdradza....umarłam...wybaczyłam....nigdy się ie przyznał mimo dowodów...a chyba zaczyna się od nowa....po tylu latach razem...mam się cieszyć, że nie ma 30?,,,cóż, kocham...od kiedy go poznałam zdania nie zmieniałam...

Gość pusizzzz
kochasz ale on ciebie nie wiec;) chory zwiazek

Gość nie ma znaczenia
pewnie...to chory związek...wiem...niech ktoś mnie walnie patelnią...ocuci,,,chcę się wyleczyć....być zdrowa....błagam...do mnie nie docierają żadne argumenty...to jest porażka...nie potrafięprzestać go kochać...

Gość o boze widzisz i nie grzmiszzz
ja tego nie rozumiem kompletnie:o bo jakby mnie moj zdradzil to bym go zywcem zakopala a ty twojemu dajesz przyzwolenie zbey sie kurwil na prawo i lewo, on ma cie w dupie nie widzisz ? co z tego ze ty go kochasz??? on nie odwzajemnia twoich uczuc :o NIE KOCHA CIEE jakby cie kochal to by cie nie zdradzal :o nie czuje tego samego co ty do niego, tak to trudno pojac? on dobrze wie ze jestes pod jego miotłą i bedzie mogl cie zdradzac do konca zycia a ty bedziesz mu przyklaskiwac, ale jak jestes glupia to juz twoja sprawa, zal mi cie🖐️

Gość auf der mauur
ZERO SZACUNKU DO SIEBIE SAMEJ :o nie dziwne ze on cie nie szanuje 🖐️

Polecam wizyte u psychologa, ale jesli sie na to nie odwazysz siegnij po lekture ktora pomoze ci zrozumiec dlaczego tak sie dzieje. Polecam: 🌻Robin Norwood Kobiety, ktore kochaja za bardzo a zaraz po niej:❤️ Susan Forward Kiedy partner lze jak pies Tutaj masz wiecej: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2206032 zamiast sluchac klekotania na forum zapoznaj sie z problemem profesjonalnie, bo jest stary jak swiat i przebadany Nie mozesz zmienic nikogo tylko siebie i od tego zacznij. Powodzenia. 🌻😘😘😘😘😘😘KOBIETY A PROBLEMY W ZWIAZKU... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ .............................wystarczy zaczac czytac..................................... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2206032&start=0

głupie cipy biorą sobie przystojniaków a potem się dzwią,że upilnować ich nie mogą

Ty go nie kochasz, ty jestes od niego uzalezniona, musisz poznac te mechanizmy, dziala to tak samo dla zony hazardzisty czy alkoholika, ta pierwsza pozycja jest dla wszystkich kobiet ;) Zycze powodzenia.

Gość jesli nie chcesz odejśc
i nie chcesz zeby cię zdradzał poszukaj zaufanego weta ktory zgodzi się go wykastrować :)