Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elo500

trawka a zwiazek

Polecane posty

Gość elo500

Mam bardzo fajna dziewczyne pod wszelkimi roznymi wzgledami. Jedyny problem jaki jest to ze ja notorycznie pale trawke, ona jest temu zupelnie przeciwna i mowi mi ze albo trawka albo ona. Nie mamy kilkunastu lat i ogolnie poza tym nasz zwiazek jest dosyc powazny. Niedlugo bedzie rok od kiedy jestesmy razem. Ona nie chce zglebic tematu trawki w zaden sposob tylko po prostu mowi ze jej sie cos takiego nie podoba i tyle. Ja nie moge tego zrozumiec, dla mnie trawka jest de best i tyle. Do tej pory bylo tak ze mialem to w dupie ze ona nie chce zebym palil i sobie palilem, nie przy niej, ale jakos sie udawalo. Teraz niedlugo mamy zamieszkac razem i bedzie troche gorzej + ona ostatnio chce zebym to rzucil w pizdu. Nie wiem co mam o tym myslec.. z jednej strony moze dobrze zebym w koncu z tego wyrosl ale z drugiej strony nie chce wyjsc na jakas ciote przed nia co to by rzucala cos wybierajac ja... (brzmi i jest to bardzo infantylne.. czy moze tylko mi sie tak wydaje??) Nie wiem.. powiedzcie cos.

Gość asvrrgreeeesssssf
dziewczyna ma rację chce żebyś wyszedł z tego paskudnego nałogu

Gość Tadeuszek idz spac
a potrafisz rzucic ???????????????

Gość elo500
Potrafisz a potrafisz.. no niby potrafie zdazalo sie ze nie palilem przez jakis czas. Wyjazd kilkudniowy do rodziny na swieta czy cos w tym stylu. Mysle ze jakbym chcial to bym umial to rzucic. Problem w tym ze ja to lubie, bardzo, nawet biorac pod uwage minusy palenia, i wolalbym nie rzucac.. to jak moje hobby :S

Gość dreeeesss
wiem o czym mowisz ja tez mam takie niewinne hobby napadam dzieci pod blokiem, moja laska chce zebym to rzucil ale przeciez to takie niewinne hobby :o co robic???

Gość elo500
to wlasnie po trwace stracilem swoje prawictwo analne z tatelem :classic_cool:

Gość elo500
tatelem??? Ja pierdole.. przeciez nie napadam na nikogo.. chyba ze na swoj wlasny mozg i pluca...

Gość melissaa **
ee tam na ciote nie wyjdziesz ! Posłuchaj dziewczyny a na dobre Ci to wyjdzie. Chyba nie wyobrażasz sobie, ze jako 60letni dziadek mający 4 wnuków bedziesz siedział przed domkiem i jarał trawke :D:D

Gość melissaa **
A teraz mowie : DOBRANOC I nie pal bo ci w nałóg to wejdzie, jak już nie weszło. Zastanów się tez nad swoim zdrowiem.. Albo znajdź inny sposób/zajęcie które będzie dla ciebie the best! :D Może seks? dużo seksu :D

Gość elo500
Dzieki za porady :) melissa, chyba tak zrobie. Dobranoc!

Gość jestem pewna że nie rzucisz
Jesteś już nałogowcem i nie wypieraj się. Najdłużej wytrwałeś kilka dni. Gdybyś nie był uzależniony to nie widziałbyś problemu w rzuceniu. A tłumaczenie, że nie chcesz wyjść na ciotę jest po prostu debilne.

Ona nie chce zglebic tematu trawki" a co tu kurwa jest do zgłębiania w tym temacie ? ale z drugiej strony nie chce wyjsc na jakas ciote przed nia co to by rzucala cos wybierajac ja.' nie martw :) gorzej być już nie może :) Jesli rzucisz staniesz sie bardziej męski :)

Jesli rzucisz staniesz sie bardziej męski popieram:) trawa jest cool dla małolatów

Gość respechtung
rezpegd bratzie