Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssmmuuttnnaaaaa

chyba jestem w ciaży a ślub miałam zaplanowany na sierpien

Polecane posty

Gość kolorowa piosenka
a nawet jeżeli bedzie widac to czym Ty sie przejmujesz? Pzreciez jestes z tym facetem iles lat, slub planujecie od 2, więc watpie aby wszystkie ciotki były świecie przekonane, że ty dziewica orleańska jestes. A jak się seks uprawia to moga być i dzieci. Przeciez to nie jest wpadka 'dyskotekowa' z chłopakiem poznanym 2 godziny wcześniej. A to, że beda gadać, ze pewnie rpzez ciąze slub bierzesz to normalka, bo kiedys dziecko panienskie to był wstyd i ludziom to do dzisiaj zostało. Niczym się nie przejmuj, a jak będa gadać to możesz siedziec cicho albo konkretnie skomentować, ale nie po chamsku, to zoaczysz, ze się zamkna.

Gość HGVNMDSB
nie patrz na innych tylko dbaj o siebie i innych, niektorzy tutaj sa na prawde wredni! w sierpniu jeszcze nie bedzie bardzo widac myśle ze spokojnie wejdzieszw sukienke w najgorszym razie bedzie trzaba tylko troszeczke poszerzyc a z tym nie powinno byc klopotu:)

Gość kosiana_88
Nie wiemy jakiej jesteś postawy, ja jestem obecnie w 2 miesiacu i już bardzo widać, ale to dlatego ze sie dobrze odzywiam. Nie przemuj sie niczym ja jeszcze nie mam ślubu a był planowany za rok :) i dziecko nic przeciez nie zmienia. Ciesz się że zostaniesz mamusią a to co beda mówić miej daleko. Wkońcu kochacie sie narzeczonym a zdanie ciotek nie jest Wam do szczescia potrzebne

no to do jakiegoś szarlatana chyba chodziłaś. Bo nie jest fizycznie możliwe, żeby test wyszedł pozytywnie nie będąc w ciąży chyba, że brałaś pewne leki. A to, że miałaś w tamtym roku test pozytywny to znaczy, że była ciąża biochemiczna i uległa samoistnemu poronieniu. Organizm sam nie wytworzy hormonu hcg. Myślę, że dużo brzuch nie urośnie. Pewnie ledwie ledwie. 28.05.2005 r Kocham Cię :* Sprzedam rurki Baby Phat nowe, jeansy House i czółenka, platforma, lakierowane http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5808066