Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gattaia

praca licencjacka

Polecane posty

mam termin do połowy maja na oddanie pracy licencjackiej i jestem załamana bo mam dopiero 18 stron teorii:( pisał ktoś z Was prace? Przykładaliście się czy przepisywaliście z książek??? Ja bym chciała trochę pospisywać, ale boję się, że mi plagiat wykryją:(

Gość nfjhfjnjfhkdfn
jak dasz przypisy to nie wykryje

jak mam dać te przypisy? jak np całą stronę przepisuję (zmieniam tylko trochę szyk:>) od jednego autora, to na koniec strony czy akapitu dać przypis??? czy jak skończę spisywanie od jednego autora to na koniec dać przypis że 10 stron było od niego?:D

Gość chinota
jeżeli piszesz z książki ale zmieniasz układ zdań to nie wykryją, ja tak robiłam i wyszło mi plagiat 0. Wiadomo że wszystkiego się z głowy nie napisze. Najważniejsze żebyś miała pomysł na to co chcesz napisać i zgrabnie to ujęła.

A o czym piszesz? Ja mam połowe teorii i zero badań. Myślisz, ze zdąże?

Gość nfjhfjnjfhkdfn
no bez przesady,że 10 stron naraz przepiszesz

he he Giovasia to mamy tyle samo:D a do kiedy masz oddać? No ja te 18 stron mam praktycznie z jednej przepisane:> uff no to dobrze że jak parafrazuję to mi nie wykryje, tylko co z przypisami? Kiedy je wstawiać? Piszę o zazdrości jako przyczynie antyspołecznych zachowań

Gość nfjhfjnjfhkdfn
u mnie to było tak,że jak było 4 słowa po kolei bez przypisu to plagiat wykrywał

ojć. a nie wiesz czy jeśli była zmieniona forma słów, np. inny przypadek, końcówka, to program wykrywał plagiat? a ten przypis obejmuje tylko mały fragment, zdanie czy akapit?

Ja korzystam z dwórch ksiazek i jakw nich są przypisy i cyctaty to z nich korzystam i dopisuje ;) Cytowanie cytatu cytatu to nie plagiat :P Pisze prace nt twórczości studentów i mam może 10 stron teorii tylko ;/ a badania jeszcze nawet nie przeprowadzone ;/

fajny masz temat, ale jaką na to można znaleźć teorię??? Giovasia, nie napisałaś, do kiedy masz termin na oddanie pracy. Ja też nie przeprowadziłam badań, nawet kwestionariusza ankiety jeszcze nie skleciłam:>

Ostatecznego terminu nie mam, ale promotorka chciała zobaczyć całość 10 dni temu :> Do tego nie mam na kim zrobić badań, bo wszyscy poszli na praktyki :) A co do ksiażek jest tego duuużo, chociaż bez konkretów. A i czytać mi się nie chce, więc jadę na dwóch pozycjach. :/ A Ty do połowy maja masz już ostatecznie oddać?

promotor się zawziął, że jeśli mu ktoś odda całą pracę po 15 maja to nie sprawdzi:/

To troche klops, skoro badań jeszcze nie masz :/ Musisz się pośpieszyć i przyłożyć. Ja troche sfabrykuje badania i pozmieniam jak już zbiore wszystkie ankiety.

Gość ministrant Czesio
jak napiszesz pracę to nam ją pokaż i poczytamy co tam napisałas

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość Agan077
"No to nie są proste rzeczy! :) Ja akurat miałam świetny temat i płynęłam, ale wiem, że moi znajomi się mocno męczyli przy pisaniu. Miałam jedynie małe problemy techniczne czasami. Pomagałam sobie tym: http://www.pracedyplomowe.edu.pl/materialy-i-badania.html Jak ktoś pisze pracę i szuka wskazówek to chyba tutaj są najbardziej konkretne - może się komuś przyda."

Gość gość
Oferuję pomoc, redakcję i pisanie prac magisterskich, licencjackich, wg standardów uczelni. RÓWNIEŻ PRACĘ BADAWCZE .Posiadam 10-letnie doświadczenie w pisaniu prac, co pozwala mi właściwie podejść do każdego tematu i problemu naukowego. Pomagam w skonstruowaniu planów do prac, zebraniu literatury, opracowaniu badań. Wykonuję korekty gotowych prac oraz pomagam w dokończeniu już rozpoczętych. Realizuję zlecenia z zakresu medycyny, dietetyki, psychologii i zarządzania. Oferuję wygodny i sprawny system współpracy, Moją pomoc cechuje indywidualne podejście do każdego zagadnienia, jak również zrealizowanie go terminowo i na wysokim poziomie naukowym. Kontakt ze mną pod adresem e mail: martamorawska13@wp.pl

Gość gość
Ostatnio pomogli mi w napisaniu www.redagowanie-sos.pl i nie żałuję.Obronilem się na 4 a współczynnik plagiatu 2%wiec prawie nic. Warto z nich skorzystać bo nie robią w jajo a pomagają.Thx

Gość Pelc Wiktoria
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl