Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena z lnu

Płacze i płacze i już nie wiem co zrobić

Polecane posty

Albo moze faktycznie jest tak ze obwinia sie ze to przez niego tyle czasu nie zachodzilas w ciaze, zaczal snuc domysly ze jest bezplodny i zareagowal tak bo sobie pomyslal "tyle czasu nie wychodzilo, na pewno to przeze mnie, wiec teraz w ciazy pewnie jest z inym"... MOze po kilku probach, jak sie w koncu udalo jest po prostu w szoku... Ale tak czy siak nie usprawiedliwia go to. Ale porozmawiac powinnas.

Gość ojej no
Czemu tak jedziecie na tego faceta, jeden głupi tekst a Wy mówie autorce żeby go zostawiła. A nie pomyślicie że facet mógł być sfrustrowany tym, że juz kilka razy nie wychodziło, teraz pewnie też nie wierzył do końca Twoim przeczuciom i z tej bezradności palnął coś głupiego co mu ślina na język przyniosła. Zachowujecie się jakbyście same nigdy nie zrobiły nikomu przykrości w tak głupi sposób.

Gość lena z lnu
Co do tego czy to jego dziecko to jestem pewna , ze teak ponieważ z nikim innym nigdy nie spałam. Zrobiłam kolejny test kolejna kreseczka już troszkę mocniejsza na tym teście. Ja jakoś sama w to uwierzyć nie mogę.