Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena z lnu

Płacze i płacze i już nie wiem co zrobić

Polecane posty

Gość taka ta czarna
Mogłaś od razu zapytać o co mu chodziło?Co on sobie myśli,że się łajdaczysz na prawo i lewo?!Teraz za to masz bałagan w głowie i snujesz domysły

Gość lena z lnu
chociaż może ma troche racji bo raz spotkałam się z jego kolegą może on mu coś powiedział

Skoro zaczął się zastanawiać z kim jesteś w ciąży i wcześniej Wam nie wychodziło, to może on nie może mieć dzieci i już o tym wie? Porozmawiaj z nim, bo zadręczanie się nie ma sensu. Zapytaj czemu się zastanawia z kim w ciąży jesteś, nagadaj mu, bo w przyszłości może być dużo gorzej, jak teraz nie zareagujesz.

Gość lena z lnu
tamten post to nie mój :(:( Ja z nim kiedyś rozmawiałam o tym i mówił , że normalnie płodny jest z tego co mu wiadomo.

Gość lena z lnu
Zrobiłam dzisiaj test , 2 kreseczka bardzo słaba ale jest :(:(:(

Gość lena z lnu
Cieszę się na myśl o dziecku ale zastanawiam się co teraz będzie :(

Gość to musi byc prowo
nie wierze,ze istnieja takie debilki jak autorka

No to nie zazdroszcze :( wpadlas dziewczyno jak sliwka w kompot. I po co bylo sie tak spieszyc???

Gość nanananna
napisz koniecznie co na to twój koleś

Gość lena z lnu
Myślałam , że po 4 latach bycia naprawdę w fajnym związku , wiadomo czasami zdarzały się zgrzyty ale zaraz było dobrze. Zdawało mi się , że jesteśmy na tyle odpowiedzialni , że razem zmierzymy się zbyciem rodzicami i będzie to naprawdę coś fajnego co umocni jeszcze bardziej nasz związek. Niestety się myliłam , teraz się zastanawiam czy napisać mu smsa czy iść do niego bo już sama nie wiem. Na razie chyba wcale mu nie powiem. Musze to wszystko sobie przemyśleć . :(

Gość a ja napisze takkk
nie odzywaj sie do niego! zeszmacil cie a ty jeszcze chcesz z nim gadac???? ps. szkoda za jest ta kreska..no w takiej sytuacji naprawde szkoda..

Gość nanananna
ja bym powiedziała bo poco się zadręczać w tym stanie to niewskazane

Gość powiedz mu o ciąży
zadzwon i na sucho przestaw mu fakty, przecież nie będziesz ukrywać tej ciąży...wtedy to na pewno pomyśli ze to nie jego, więc zadzwon i powiedz ze robiłaś test i że będziecie rodzicami... niech dorośnie i bierze odpowiedzialność za was!

Gość morituri
Przeprosił Cię tylko smesem? To Zrób tak samo. Wyślij smsa z tekstem: "test pozytywny" I dalej się nie odzywaj i nie odpisuj. Niech teraz on szaleje z niepokoju. A potem wyłącz komórkę. Zrób to jak najszybciej. Niech cały dzień ma niespokojny. Należy mu się.

Gość a ja wam powiem......
tak że byłam ostatnio na usg to usłyszałam chyba dziewczynka i teraz nie wiem co robić ubranka można kupić różne pościel do łóżeczka jaką są tylko jednolite kolory jak kupię różową i będzie chłopiec zgłupiałam serio

Gość a ja wam powiem......
sorki nie ten temat przepraszam

Gość lena z lnu
Po tym smsie dzwonił do mnie jeszcze z parę razy i na kom i do domu ale się nie zgłaszałam i powiedziałam , żeby w domu jak widzą jego numer też nie odbierali. Nikomu jeszcze nie powiedziałam . Powiedziałam , że po prostu mamy ciche dni :( Napisze mu smsa ale dopiero za jakiś czas , najpierw jeszcze sama w to dobrze nie mogę uwierzyć.

Gość smsa tez mu nie pisz
w ogole sie nie odzywaj... Jak on przez smsy przeprasza to Ty mozesz w milczeniu go zostawic...

Gość to musi byc prowo
hahaha, skonczona kretynka , wielce "stara " sie o dziecko z kolesiem , który nie ma wobec niej żadnych zobowiązań, a nie, przepraszam - z chłopakiem :D :D dobreeee.

Gość a jakby byl mezem
to by miala wieksze podstawy sadzic, ze sie uda? Nic bardziej mylnego :O

Gość lena z lnu
Wiecie co ja sądzę , że nam papierek nie jest potrzebny do szczęścia. Chłopak może tak samo mocno kochać przed ślubem jak i po , albo zdradzać przed jak i po , jak osoby sobie ufają, wierzą itd to papierek im do szczęścia nie jest potrzebny. Przez 4 lata było super, remont wspólnego mieszkania, zawsze razem , mało sprzeczek. nie wiem co mu odwaliło:(:(

Gość kurkawodnaaaaa
A jak dlugo juz sie staracie? Mi sie wydaje ze poprostu chlopak sie troche zszokowal. Staracie sie i nic , a nagle mowisz mu ciaza- i to dla niego jak wiadro z zimna woda. Porozmawiaj z nim. To pewnie tylko glupie nieporozumienie.

Gość to musi byc prowo
wspolnego mieszkania? haha, jestes taka pewna ,że mieszkanie jest wspolne? nie macie tego papieru, ktory tak ci zwisa i powiewa, ale jak widac, moze byc przydatny...poza tym 23 lata i wielkie starania o dziecko, żałosne

Gość a jakby byl mezem
do czego potrzebny? Do tego, zeby wiecej problemow bylo jakby sie chcieli rozejsc? Bo jak gosc zechce odejsc to co za roznica czy maja papier na ten zwiazek, czy go nie maja?

Gość to musi byc prowo
zawsze to jakis bodziec do odpowiedzialnosci dla faceta, a tak -wolny ptak. A autoka niech sie martwi

Gość to musi byc prowo
by the way-od razu widac kto miał parcie na dziecko.... bo ze facet nie chce dziecka, to widac. slubu pewnie tez i dlatego on taki autorce niepotrzebny, haha

Gość on kogos poznal
tak sie zachowuja wtedy faceci ;(

Gość lena z lnu
Ale mówię , że on czasem miałam wrażenie , że bardziej nawet chce niż ja. Ja wychodziłam z założenia będzie to będzie jak się nie uda to trudno. To on mnie jeszcze podkręcał żebym testy robiła bo sam się niecierpliwił a jak wychodziły negatywne to też był zawiedziony. Mam koleżankę psycholog , której to dzisiaj wszystko opowiedziałam i ona stwierdziła tak jak ktoś z poprzedniego postu. Kobiety rozumują inaczej niż faceci dla nas to oczywiste , że się nie udawało i się udało , a dla niego to szok i może dlatego taka zareagował. Nie wiem już co myśleć. On nigdy ale to nigdy taki nie był. Zazwyczaj kochany , uczynny , mogłam na niego liczyć. A teraz taki tekst.

moim zdaniem to może stwierdził że to że nie mogłaś zajśćwcześniej to jego wina, był sfrustrowany, a teraz jak się dowiedział że może zaszłaś to pewnie włączyło mu się myślenie "no tak, nie mogłą ze mną to do innego poszła". niemniej zasługuje na porządnego kopa ale i na rozmowę poważną, bo skoro jesteście razem tak długo i mięliście jakieś plany na przyszłość i w dodatku jak sama powiedziałaś pierwszy raz coś takiego ci zrobił, to samo z siebie mu to nie przyszło. chciał dziecka tak? a może się boi że nie jest wystarczająco męski [czyt. jego sperma nie podziałała] a ty tak bardzo chciałaś maluszka że... dopisz sobie sama. faceci to dziwne stworzenia, często w środku złoszczą się na samych siebie i mają swoje męskie doły a wyżywają się na innych żeby nie okazać słabości. ja bym najpierw skopała a potem postawiła na poważną rozmowę i dowiedziała się co on czuje i czego oczekuje

Witaj autorko Przepraszam ze zapytam, ale jestes pewna w 100% ze to jego dziecko? Bo moze tak jak ktos wczesniej napisal - zareagowal tak, bo wczesniej Wam sie nie udawalo a teraz juz wie ze nie moze miec dzieci? Choc z 2strony wtedy pewnie nie przepraszalby Cie... Ja mysle ze powinnas z nim porozmawiac o dziecku. Przeciez to tez sie jego tyczy. Ale moze zrob tak jak ktos napisal. Napisz suchego SMSa - test ciazowy pozytywny. i wylacz telefon. Niech sie troche pomartwi. Pozdrawiam