Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coZROBicMam

Moja rodzina mnie wykorzystuje finansowo!

Polecane posty

Gość zgadzam sie z tym co piszesz!
dlatego mowie zeby KAZDY sie dokladal a nie jeden daje,a inny czeka na darmowe zarcie!Biały jebany miśss ty wez k**wa uwaznie przeczytaj To oni kupuja zarcie

Gość coZROBicMam
Ludzie wy mnie zrozumcie. Wy wiedcie ile kosztuje materaił na budowe, projekt geodeta itd? Tu jedzenia nie kupuje sie duzo bo wszystklo ma się swoje.

Gość no to do jasnej anieli co narz
ekasz babo?

Gość coZROBicMam
Napisze to jeszcze raz żeby kazdy zrozumiał. Mamy ok 4 tys miesięcznie ale maz pracuję tylko od kwietnia do października.Za te pieniadze odkładam 3 na zime i na budowe za 1000 zyje. Daje z tego babce ok 400 zł miesięcznie na opłaty i kupuje jeszcze jedzenie wtey kiedy trzeba. Nie ide do pracy bo nie ma mi kt byc z dzieckiem. mój brat nie pracuje i rodzice go utrzymuja. Ojciec ma rente, oprócz tego dochód z pola i chryzantemów. Kupuja oni tez jedzenie. Babka płaci prąd i gaz spłaca po.zyczki i kupuje leki.

Gość llllllllssssss
Ja pierdole to na co Ty tak narzekasz

co to znaczy; kupuję żarce wtedy kiedy trzeba? jak juz nic nie ma w lodówce, bo wszystko z mężusiem zeżarliście? to wtedy robicie zakupy?.. biedna babka, pewnie sama skóra i kości, bo ty sobie wille budujesz :-o

" coZROBicMam maja pole i ziarno warzywa sie sadzi i podlewa a kury zabija i je." Wiem o tym. Ale ktos kupil / dostal pole (nalezy do Ciebie)? Ty sadzisz i podlewasz warzywa? Ty kupilas zboze na pole, kombajn i Ty zebralas? Ty kupilas kury, karmisz je codziennie ziarnem, to ziarno kupujesz albo zebralas z pola? Wiem, jak wyglada zycie na wsi. Tym niemniej uwazam, ze babci nalezy sie jakas wdziecznosc za udostepnienie domu

Gość koiko
podpisuje sie pod trzydziestka..Robisz to wszystko co napisala? jesli nie to babce nalezy sie kasa i wdziecznosc i basta..