Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia20

Mój chłopak zostawił mnie po 3 latach przez telefon

Polecane posty

Gość gosia20

Super;( po 3 latach (jak mi sie wydawało) udanego związku mój chłopak mnie zostawił, i to na dodtaek przez telefon... nie rozumiem tego zupełnie. Osttanio ciągle się kłóciliśmy ale to chyba normalne .... nie wiem w kązdym razie czuje się z tym zjebanie tymbardziej ze jets to czas matur i amm do zdania pare rzeczy ale nie moge się na tym skupić bo ciągle myśle tylko o tym rozstaniu. Strasznie mnie to wszystko boli. Rozumiem gdybym była jakas głupia albo brzydka ale nie należę do takich dziewczyn, wręcz przeciwnie... eh co za gówniane życie :((

a podal ci wogole powod??? Ja dopiero po 1,5 roku dowiedzialam sie dlaczego ze mna zerwal...

Gość też maturzystka
ja jutro mam ustny, jeszcze nic nie umiem, a moj facet stawia mi popieprzone warunki albo rozstanie :o

Gość gosia20
tak. stwierdził że z nim nigdy nie będe szcześliwa bo nie jest facetem dla mnie ze zasluguje na kogos lepsze itp standardowa gadka :( JASNE szkoda ze zauważył to dopiero po 3 latach! :(

Tylko mi nie mow ze zamierzasz jeszczxe do niego pisac i prosic zeby wrocil!!!

Gość gosia20
ja też mam jutro ustnego angola i zamiast chociaż obczaić jakieś zwroty czy coś to normalnie świruje ... ale co to jego obchodzi on ma mature dopiero za rok i w ogole żyje imprezami, koncertami .... kiedyś był zupełnie inny

Gość gosia20
zawsze byłam trwardą dziewczyna i wyśmiewalam sie ze wszystkich dziewczyn ktore pozwalay swoim facetom siebie tak traktowac... a teraz samam zachowuej sie jak idiotka ;/ wątpie ze ma inną znam go dobrze i wiem ze napewno nie z resztą powiedział mi że go związki już nie interesują bo mu obrzydły...

ale co to jego obchodzi on ma mature dopiero za rok i w ogole żyje imprezami, koncertami .... kiedyś był zupełnie inny" myślę że jest sobą tylko przestał udawać kogoś kim nigdy nie był ;)

z resztą powiedział mi że go związki już nie interesują bo mu obrzydły" a co ci miał innego powiedzieć ?

Gość gosia20
taa to ciekawe czemu wcześniej nie mgł być sobą tylko udawał kogos innego? frajer

odwazyl sie zerwac, najwidoczniej bylo mu zle w tym zwiazku, pozwol mu odejsc i zamknij ten rozdzial! Zajmij sie nauka, jutro masz w koncu wazny egazmin!!!

Gość gosia20
hmmm może prawde? czemu wy faceci jesteście tacy ... niewazne

Gość gosia20
taa łatwo powiedzieć ale przez te 3 lata widzielismy sie codzienni i spedzalismy kazda chwile razem i to wcale nie z mojej nicjatywy.. nagle cos sie zmienilo i sie zastanawiam czemu :(

WYCIAGNIJ Z TEGO WNIOSKI, CZASU NIE COFNIESZ I MUSISZ SIE Z TYM POGODZIC!

Gość gosia20
łatwo powiedzieć :(

taa to ciekawe czemu wcześniej nie mgł być sobą tylko udawał kogos innego? frajer' moze chciał ci czyms zaimponowac ? moze był stateczny bo wiedział że inaczej go nie zakceptujesz ? moze chciał ci pokazac ze dojrzał juz do zwiazku a okzało sie ze robił to tylko na pokaz rózne mogły byc tego przyczyny

czemu wy faceci jesteście tacy ... niewazne" jacy ?

Gość gosia20
ale dlaczego przez jego jakies wnioski ja mam cieprpiec dlaczego nie mogl zrobić tego w kulturalny sposob, tylko chamsko i przez telefon to nie jest normalne a jeśli jest to chyba ze mna coś nie tak....

Gość gosia20
tacy że udajecie lub co gorsza naprawde jesteście pozbawieni wszelkich emocji i uczuć... no chyba ze chodzi wam o sex to od razu udajecie kogoś innego

dlaczego nie mogl zrobić tego w kulturalny sposob, tylko chamsko i przez telefon to nie jest normalne ' zgadzam sie , zachował sie jak dzieciak bez grama kultury i dobrych manier ... poważny facet nie konczy zwiazku przez telefon czy smsa ... tylko co to zmienia w ogólnym rozrachunku dla ciebie ? Nie sadze byś sie lepiej czuła gdyby powiedział ci to prosto w twarz

Gość Fajna_ona
Powiem Ci tak olej tego ch....i zacznij sie uczyc do egzaminow chyba nie chcesz abys przez niego miala jakies problemy...wez sie w garsc i do roboty.Mow sobie ze jeszcze mu pokazesz

tacy że udajecie lub co gorsza naprawde jesteście pozbawieni wszelkich emocji i uczuć" uogólniasz i generalizujesz :) Wnioskujesz ogół na podstawie jednostki i to tylko przez pryzmat twojej emocjonalnosci w tym momencie ;)

Gość gosia20
pewnie ze bym sie pouczyła ale nigdy mnie nikt tak nie wkurzył a jednoczenie zranił i na prawde nie mam siły na nauke. a co do osoby o nicku Regres to dziekuje bardzo za twoje porady ale ze względu na twoją płeć i przekonania podobne do mojego ex prosze cie żebyś lepiej się nie wypowiadał bo to mnie tylko jeszcze bardziej dobija i jeszcze bardziej utwierdza mnie w moim przekonaniach. dzieki

a co do osoby o nicku Regres to dziekuje bardzo za twoje porady ale ze względu na twoją płeć i przekonania podobne do mojego ex prosze cie żebyś lepiej się nie wypowiadał bo to mnie tylko jeszcze bardziej dobija" rozumiem ze nie szukasz wyjscia z sytuacji lecz kompana do wyłapania twoich łez :) no tak , mogłem sie tego spodziewac :) wiele tutaj takich którym niewygodne odpowiedzi i niewygodne teksty nie służą :) mów od razu że chcesz sie tylko wygadac i oczekujesz odpowiedzi które cie pocieszą !!!

Gość miskaaaa24...............
wez go zlej i tyle

Gość gosia20
no raczej ze nie szukam wyjścia z sytuacji ... z resztą z jakiej sytuacji ? chyba wszystko już jasne po prostu jestem na maxa wkurzona a nie moge o tym powiedziec najbliższym bo nie chcę ich jeszcze przytłaczać moimi problemami pozatym mimo wszystko nie chce robic pod gorke mojemu ex, bo wiem ze raczej nie uszłoby mu to na sucho.. niech sam sie pochwali co zrobił

no raczej ze nie szukam wyjścia z sytuacji ... z resztą z jakiej sytuacji ? chyba wszystko już jasne po prostu jestem na maxa wkurzona" rozumiem ze jestes kobieta i masz potrzebe powiedzenia wszystkim na około jaka to jestes nieszczesliwa i wkurwiona to akurat normalne :) tylko nie lepiej było napisac w tytule .... nie mam problemu , wszystko jest git , nie szukam porady , MAM TYLKO CHEęC WYżALENIA SIE !!! :P